Butikker & Shop-in-shops

I mere end 45 år har vi skabt løsninger til alle brancher i alle størrelser.

Vi skaber løsninger som matcher præcist til dine produkter, ønsker og behov. Et gennemført butiks- og shop-in-shop design der stemmer overens med din brand identitet på tværs af dine kanaler, kan være med til at skabe genkendelighed, tillid, loyalitet og tiltrække eksisterende- eller potentielle kunder.

Løsninger til alle brancher, i alle størrelser og prisklasser

Hvad end det er en komplet ny butik, en shop-in-shop løsning eller et specialdesignet display. Vi kan levere alt lige fra gulve, diske og inventar til planter, dekorationsartikler, belysning og logoskilte.

Har du flere lokationer end én kan vi sende til alle respektive lokationer uden problemer.

Opbygning og koordinering af projekter i hele verden

Oftest står vi også for logistikken og opbygningen på de adskillige lokationer. Vores rejsemontører arbejder både i Danmark og i udlandet. Alle vores elementer er speciallavede og passer præcist til dit brands identitet. 

Hos os anvender vi sjældent standard løsninger i vores indretninger. Vi anvender i stedet trend elementer, små detaljer og unikke features, der sikrer at du skiller dig ud fra mængden. Derudover sikrer vi også et in-store design som de besøgende begejstres og overraskes over.

OH shop-in-shop
LeeSign Creative Partner materialer

Idéoplæg og materialevalg

Vi starter altid med et møde, hvor vi kan høre om hvem I er og hvad I ønsker at udtrykke. Herefter starter vi typisk med at udarbejde et moodboard, altså et udkast med stemningsbilleder og materialer, så vi sikrer du er enig i den stil, vi mener passer til netop jer. 

Vi designer altid unikke indretninger med et mix af speciallavet inventar samt møbler og belysning fra mærker i alle prisklasser, afhængig af dit budget.

Opbygning og koordinering af projekter i hele verden

Oftest står vi også vi også for for logistikken og opbygningen på de forskellige lokationer. Vores rejsemontører arbejder i både Danmark og udlandet. Sidste år byggede vi projekter i 47 forskellige storbyer verden over. Alle vores elementer er speciallavede og passer til præcis dit brand og dine unikke ønsker.

OH shop-in-shop

Hos os anvender vi sjældent standard løsninger i vores shops, men bruger trend elementer, små detaljer og unikke features, der sikrer du skiller dig ud fra mængden. Og sikrer at de besøgende begejstres og overraskes.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Opbygning og koordinering af projekter i hele verden

Oftest står vi også for logistikken og opbygningen på de adskillige lokationer. Vores rejsemontører arbejder både i Danmark og i udlandet.

OH shop-in-shop

Hos os anvender vi sjældent standard løsninger i vores indretninger. Vi anvender i stedet trend elementer, små detaljer og unikke features, der sikrer at du skiller dig ud fra mængden. Alle vores elementer er speciallavede og passer præcist til dit brands identitet. Derudover sikrer vi også et in-store design som de besøgende begejstres og overraskes over.

Vi hjælper dig igennem hele processen

Vi er en full-service leverandør af butikker, shop-in-shops og displays: Lige fra idéoplæg, til 3D tegninger, produktion og opbygning i hele verden.

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk. Vi drøfter muligheder og ideer for dit projekt.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores designafdeling udarbejder et moodboard og et visuelt 3D oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Logistik & projektstyring

Vi står for alt det praktiske, så dit projekt bliver klar til den aftalte tid.

Process-icon
5 | Opbygning & handover

Vi sørger altid for en projektoverdragelse til dig når vores montører er færdige med at bygge. Alle detaljer gennemgås og vores dekoratører kan sørge for styling og hjælpe med at placere jeres produkter, hvis det ønskes.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500