LeeSigns's

BÆREDYGTIG
INDRETNING

Din indsats er vores

Har du et ønske om en mere ansvarlig indretning der bærer præg af bæredygtige materialer ned til mindste detalje, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi elsker at blive udfordret og opdage nye spændende og kreative måder at genbruge materialer på. 

Har du en reol der blot trænger til et farveskift eller et kontorbord der kunne bruge en ny topplade, så indtænker vi genbrug af dine eksisterende møbler ind i indretningen. Gennem vores leverandører kan vi tilbyde miljømæssigt ansvarligt interiør til dit næste projekt.

Vi hjælper dig med at gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid.

“LeeSign ser muligheder i en grøn tilgang, og sætter nu konkret handling bag. Der sættes gang i flere spændende projekter.”

– Rasmus Falkenberg, indehaver af upcycling forum.

Bæredygtig design

Kreativitet og innovation kendetegner vores designprocess når det kommer til bæredygtige materialer. Nedenfor ses to eksempler på hvordan vi har givet udvalgte materialer nyt liv på en iderig og iøjnefaldende måde.

Speciallavet skillevæg produceret af rest flaglinesnor fra produktion af klassiske designmøbler

Dekorativ akustikvæg opbygget af bæredygtige materialer såsom kork, mos felter samt genbrugsplanker af azobetræ fra nedlagte danske færgelejer.

Et bæredygtigt samarbejde

Vi følger selv trop

Én ting er at hjælpe andre med at være mere bæredygtige, et andet er selv at bygge et bæredygtigt fundament. Vi gør følgende for at være bæredygtige:

1 | Dansk produktion

Vores produktion af projekter foregår i Danmark.

2 | Danske leverandører

Så vidt muligt anvendes kun materialer fra danske leverandører.

3 | Lokale montører internationalt

Vi har lokale montører i de fleste europæiske storbyer, hvilket betyder at vi kan reducere transporten ved internationale projekter.

4 | Effektiv pakning

For at spare på CO2 udledningen og fragte mindst muligt foregår vores pakning i transportkasser og på den måde udnyttes pladsen fuldt ud i lastbilerne.

5 | Genanvendelse

Vi genanvender materialer og giver dem nyt liv.

6 | Medlem af Upcycling Forum

Gennem vores medlemskab i Upcycling Forum hjælper vi med til at fremme en bæredygtig udvikling ved at genanvende materialer eller dele materialer med andre danske virksomheder.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500