Hos LeeSign Creative Partner sætter vi handling bag.

Bæredygtighed

Vi hvad vi kan for at mindske CO2 aftrykket og have fokus på bæredygtighed i alle vores projekter.

Vores produktion af projekter foregår i Danmark. Og så vidt muligt anvendes materialer og møbler fra danske leverandører.
Vi har danske montører, men også montører, der bor i flere af de europæiske storbyer, hvor vi bygger mange projekter. Det betyder stor fleksibilitet på den givne lokation og derved kan vi reducere antallet af flyrejser og kilometer i varebiler.Vores pakning foregår i transportkasser, der så vidt muligt kan stables, så alle m3 i en lastbil udnyttes fuldt ud, og der skal fragtes mindst muligt.

Vi genanvender de materialer, der kan bruges igen. Eller deler dem med andre virksomheder i Danmark igennem vores medlemskab af Upcycling Forum. Via dette netværk kan vi også indkøbe brugte materialer og rester til vores produktion, så vi producerer i genanvendte materialer.
Upcycling Forum er mødestedet for virksomheder, der vil fremme en bæredygtig udvikling via samarbejde på tværs.

Hos LeeSign er vi netop nu i gang med at designe en kollektion af møbler til vores udlejning til event brug, som består 100% af genbrugs materialer fra Upcycling Forum netværket.

Desuden er vi medlem af Bæredygtighedens Hus, der sikrer os den nyeste viden, kompetencer og en fortsat udvikling indenfor bæredygtighed i alle vores indretningsprojekter.

Ønsker du en beregning af CO2 aftrykket på netop dit indretningsprojekt? Så er dette nu også muligt at lave rapporter på.    

Vi samarbejder med disse fantastiske virksomheder