Hos LeeSign Creative Partner sætter vi handling bag.

BÆREDYGTIGHED

Vi gør hvad vi kan for at mindske CO2 aftrykket og have fokus på bæredygtighed i alle vores projekter.

Vores produktion af projekter foregår i Danmark. Og så vidt muligt anvendes materialer og møbler fra danske leverandører.
Vi har danske montører, men også montører, der bor i flere af de europæiske storbyer, hvor vi bygger mange projekter. Det betyder stor fleksibilitet på den givne lokation og derved kan vi reducere antallet af flyrejser og kilometer i varebiler.Vores pakning foregår i transportkasser, der så vidt muligt kan stables, så alle m3 i en lastbil udnyttes fuldt ud, og der skal fragtes mindst muligt.

Vi genanvender de materialer, der kan bruges igen. Eller deler dem med andre virksomheder i Danmark igennem vores medlemskab af Upcycling Forum. Via dette netværk kan vi også indkøbe brugte materialer og rester til vores produktion, så vi producerer i genanvendte materialer.
Upcycling Forum er mødestedet for virksomheder, der vil fremme en bæredygtig udvikling via samarbejde på tværs.

Hos LeeSign er vi netop nu i gang med at designe en kollektion af møbler til vores udlejning til event brug, som består 100% af genbrugs materialer fra Upcycling Forum netværket.

Desuden er vi medlem af Bæredygtighedens Hus, der sikrer os den nyeste viden, kompetencer og en fortsat udvikling indenfor bæredygtighed i alle vores indretningsprojekter.

Ønsker du en beregning af CO2 aftrykket på netop dit indretningsprojekt? Så er dette nu også muligt at lave rapporter på.    

Vi samarbejder med disse fantastiske virksomheder

Logo
Logo