Showrooms og foyerområder

Vi sætter scene for dit brand, lige inden for din dør.

Førstehåndsindtrykket af din virksomhed er altafgørende for at tiltrække potentielle- og nye kunder. For at designe et showroom der passer til din virksomhed, tager vi udgangspunkt i virksomhedens identitet på tværs af kanalerne så der skabes en rød tråd i mødet mellem din virksomhed og kunden.

Realisering af dit projekt

Vores hold af erfaren designere kan fremvise jeres virksomheds værdier og brand.

Vi hjælper jer med at skabe et inspirerende foyerområde hvor folk kan mødes under en kop kaffe, eller et showroom som effektivt kommunikere jeres virksomheds værdier. Vores designere er erfaren og har skabt dyb forståelse for design på et højere niveau, hvor æstetik gøres meningsfuld. 

Sæt scenen

I dit foyerområde eller showroom, kan det være en fordel helt tydeligt at klarlægge din virksomheds værdier, derved er du gennemsigtig og dine kunder ved med første øjekast hvilken virksomhed de har med at gøre. Gennem et velindrettet showroom gør vi det muligt, at de besøgende får den oplevelse som Du ønsker de skal.

Teknologiske features kan i nogle tilfælde give mening at integrere i indretningsløsningen. Vi har også in-house multimediedesignere, som kan hjælpe alt grafisk.

Fit&Sund bygning

Teknologien kan ofte mere end vi tror

Indenfor din dør; i dit foyerområde eller showroom, kan det være en fordel helt tydeligt at klarlægge din virksomheds værdier. Er I en innovativ og ambitiøs virksomhed, kan vi med fordel sørge for at integrere ny teknologi i jeres indretningsløsning. Det kan være LED skærme indbygget i væggen, interaktive oplevelser, print med bevægeligt og farveskiftende lys, podier og displays med skærme og interaktion, mødeborde med indbyggede touch funktioner. Vi kan lave en simpel løsning, der passer sig selv, eller en mere avanceret løsning, der kan aktivere jeres besøgende.

KANSAS showroom

Lad os stå for alt det praktiske​

Vi står for design, produktion og opbygning. Hvad end du foretrækker specialdesignede New Yorker vægge, akustikpaneler, en receptionsdisk med stentop i højeste kvalitet eller et simpelt og stilrent møblement så kan vi hjælpe dig.  Mulighederne er mange.

Det betyder også, at vi laver projekter der passer til alle budgetter.

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk. Vi drøfter muligheder og ideer for dit projekt.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores designafdeling udarbejder et moodboard og et visuelt 3D oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Logistik & projektstyring

Vi står for alt det praktiske, så dit projekt bliver klar til den aftalte tid.

Process-icon
5 | Opbygning & handover

Vi sørger altid for en projektoverdragelse til dig når vores montører er færdige med at bygge. Alle detaljer gennemgås og vores dekoratører kan sørge for styling og hjælpe med at placere jeres produkter, hvis det ønskes.

Bliv kontaktet

Tag det første skridt mod realiseringen af dine drømme, der fortæller din historie.

Kontakt os nu, og lad os sammen omsætte dine visioner til virkelighed.

mail: hello@leesign.dk
tlf: (+45) 9726 8500

Bliv kontaktet

Tag det første skridt mod realiseringen af dine drømme, der fortæller din historie.

Kontakt os nu, og lad os sammen omsætte dine visioner til virkelighed.


mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500