Messestande, der begejstrer de besøgende

Uanset opgavens omfang, stort eller småt, har vores team i over 45 år specialiseret sig i design og opbygning af messestande for virksomheder i alle størrelser.

Vi fokuserer altid på dine værdier og budskaber, så messestanden effektivt understøtter din brandidentitet. Vores ekspertise ligger i at skabe messestande, der ikke kun imponerer, men også efterlader et mindeværdigt indtryk hos de besøgende. Med vores dedikation sikrer vi, at din messestand skiller sig ud og bliver husket. Kontakt os for en skræddersyet løsning, der optimerer din synlighed og tiltrækker målrettet opmærksomhed på messen.

Lad os stå for alt det praktiske​

Vi er en full-service messestand leverandør: Lige fra idéoplæg, til 3D tegninger, produktion, projektstyring, logistik, opbygning og nedtagning samt lagerhotel imellem messerne.

Vi opbygger messestanden for dig og piller standen ned, når messen er slut. Vi står for alt det praktiske i forhold til at få din stand godkendt i messecentret, bestille strøm og andet teknik, håndtere logistikken frem og tilbage – og det uanset om din messe foregår i Herning, Miami, München eller andet steds. Som regel foregår processen således; – men det kommer selvfølgelig helt an på hvordan du foretrækker forløbet, om vi blot skal bruges til dele af processen eller stå for det hele.

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk. Vi drøfter muligheder og ideer for dit projekt.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores designafdeling udarbejder et moodboard og et visuelt 3D oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Transport

Vi står for alt logistik, så både stand og produkter ankommer på rette tid og sted.

Process-icon
5 | Opsætning

Vores montører bygger din stand. Hvis du ønsker det, kan vores dekoratører stå for styling og hjælpe med at placere dine produkter.

Process-icon
6 | Aflevering

Vi laver en overdragelse af standen til dig på et aftalt tidspunkt. Du kan altid kontakte os, hvis der opstår spørgsmål efter aflevering og /eller under messen.

Process-icon
7 | Nedtagning

Når messen er slut, piller vi standen ned som aftalt og sørger for at den kommer retur på vores lagerhotel. Vi kan også sørge for alt vedrørende nedpakning af dine produkter.

Process-icon
8 | Lagerhotel

Der er mulighed for at vi kan opbevare jeres stand indtil næste event.

Process-icon
9 | Evaluering

Når projektet er afsluttet, mødes vi til en gennemgang af projektet og drøfter mulighederne for dit næste projekt.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Derfor skiller vi os ud i branchen

Vores designteam består af unge krøllede hjerner, som er opdateret på de nyeste trends og tendenser i branchen og som har en bred viden indenfor teknologi og interaktive oplevelser. Derudover består teamet også af de erfarne garvede, som har været en del af messebranchen siden messernes begyndelse. Med mange års erfaring i bagagen ved de derfor også at det kræver omhyggelighed og planlægning for at gennemføre projekter i hele verden.

Vi bygger og designer alle typer af stande; hvad end du foretrækker en speciallavet snedkerstand, en standard messestand i Syma aluprofiler eller en messestand opbygget i det eksklusive system BeMatrix. BeMatrix tilbyder også LEDskins (fuldt integrerede LED skærme) – disse skærme kan medvirke til at skabe ekstra opmærksomhed til din stand.

Lejeelementer

Vi tilbyder et bredt sortiment af udlejningselementer til din messestand, hvilket indebærer at du kan leje elementer af os, hvis du ikke er interesseret i at investere i det hele selv. Det betyder derfor også, at vi gør det muligt at udforme projekter i alle prisklasser.

Vægge

Alle vægtyper kan lade sig gøre. Vægskelletet kan laves i træ eller bygges i messebranchens mest innovative system beMatrix.

Gulve

Vi har et bredt udvalg af gulve, alt lige fra træ, planker, højglans, beton look, linoleum til tæpper i alle farver og kvaliteter.

Truss og lysrig

Truess bruges typisk til banner og lys over standen, men mulighederne er mange.

Belysning

Fremhæv dine produkter med en flot oplyst messestand. Hvad end det er generel belysning eller lamper til at skabe stemning, så kan det lejes af os

Møbler

Vi har alle møbeltyper til udlejning. Borde, barstole, diske, sofaer, loungegrupper, blomsterkummer, mm. fra forskellige brands som &tradition, HAY, Bestlight, VIPP, m. fl.

Podier & displays

Uanset hvilke produkter eller services du tilbyder, har vi løsninger der passer dertil og på den måde sikrer vi den rette præsentation af dine varer.

AV udstyr

Vi har udstyr til enhver opgave. Skærme, iPads, iMacs, høretelefoner, højtalere, og beMatrix LED skærme til indbygning i vægge.

Hvidevarer & tilbehør

Vi har alt der behøves for en velfungerende stand - Køleskabe, kaffemaskiner, skraldespande, depotreoler, planter, dekorationsartikler, mm.

Nogle af vores fantastiske kunder

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Lad os få en snak...

+45 9726 8500

@

hello@leesign.dk