Hospitality┃Hotel og Restaurant

Med et erfarent hold skaber vi inspirerende rum som formidler jeres brand og jeres værdier. Hvad enten jeres virksomhed mangler, en bar, restaurant el.lign så kan vi skabe et rum tilpasset jeres brand, som skaber tilfredse kunder og medarbejdere.

Funktionel design

Vores designprocess tager ikke kun højde for æstetikken, vi har også fokus på design som har praktiske overvejelser ifht. anvendelse af rummet. 

Kunde hos os sikrer dermed at jeres fremtidige restaurant, bar el.lign er brugervenlig og let anvendeligt.

Jeres rum. Jeres værdier.

Når vi designer jeres rum sørger vi for at jeres værdier og brandet kommunikeret gennem hele rummet, så der skabes en sammenhængende helhedsoplevelse. Vi forsørger dermed at tydeliggøre jeres fortælling gennem visuel formidling, så kunderne ikke er i tvivl om, hvilke værdier er jeres.

Vi skaber mindeværdige oplevelser som får jeres kunder til sent at glemme deres ophold hos jer.

LeeSign Creative Partner materialer

Idéoplæg og materialevalg

Vi starter altid med et møde, hvor vi kan høre om hvem I er og hvad I ønsker at udtrykke. Herefter starter vi typisk med at udarbejde et moodboard, altså et udkast med stemningsbilleder og materialer, så vi sikrer du er enig i den stil, vi mener passer til netop jer. Vi designer altid unikke indretninger med et mix af speciallavet inventar samt møbler og belysning fra mærker i alle prisklasser, afhængig af dit budget.

Lad os stå for alt det praktiske​

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores design afdeling udarbejder et 3D visuelt oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Logistik & projektstyring

Vi står for alt det praktiske, så dit projekt bliver klar til den aftalte tid.

Process-icon
5 | Opbygning & handover

Vi sørger altid for en projektoverdragelse til dig når, vores montører er færdige med at bygge. Her gennemgåes alle detaljer og vores dekrotører kan sørge for styling og placering af jeres produkter, hvis det ønskes.

Lad os stå for alt det praktiske​

Ofte stillede spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Eller kontakt os via mail eller tlf.


mail: hello@leesign.dk

tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et tilbud fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du skal også være velkommen til at kontakte os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500