Hospitality┃Hotel og Restaurant

Et afgørende element for at skabe mindeværdige oplevelser er indretning. Gennem velovervejet materialevalg, farver, speciallavede løsninger og interiør kan vi skabe den rette oplevelse og stemning for dine gæster.

.

Design

Kreativitet og funktionalitet er kernen i alt vi laver samt en forudsætning for at kunne udforme et design som overrasker og giver de besøgende en oplevelse.

Ønsker du speciallavede løsninger som er med til at skabe en unik indretning, er du kommet til det rette sted. Vi anvender vores viden, erfaring og kreativitet til at skabe nogle rammer hvor æstetik, funktionalitet og virksomhedsidentitet er i centrum.

Kun fantasien sætter grænser

Vi sørger for alt fra ide og design, til projektstyring, produktion, levering og montage. Vi deltager på byggemøder og står for alt det praktiske indtil hele indretningen er i mål. Vi styler også gerne projektet til sidst med deko artikler, planter, m.m.

Fra idé til færdigt projekt

Jeres rum. Jeres værdier.

Når vi designer jeres rum sørger vi for at jeres værdier og brandet kommunikeret gennem hele rummet, så der skabes en sammenhængende helhedsoplevelse. Vi forsøger dermed at tydeliggøre jeres fortælling gennem visuel formidling, så kunderne ikke er i tvivl om, hvilke værdier er jeres.

Vi skaber mindeværdige oplevelser som får jeres kunder til sent at glemme deres ophold hos jer.

LeeSign Creative Partner materialer

Idéoplæg og materialevalg

Vi starter altid med et møde, hvor vi kan høre om hvem I er og hvad I ønsker at udtrykke. Herefter starter vi typisk med at udarbejde et moodboard, altså et udkast med stemningsbilleder og materialer, så vi sikrer du er enig i den stil, vi mener passer til netop jer. 

Vi designer altid unikke indretninger med et mix af speciallavet inventar samt møbler og belysning fra mærker i alle prisklasser, afhængig af dit budget.

Lad os stå for alt det praktiske​

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores design afdeling udarbejder et 3D visuelt oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Logistik & projektstyring

Vi står for alt det praktiske, så dit projekt bliver klar til den aftalte tid.

Process-icon
5 | Opbygning & handover

Vi sørger altid for en projektoverdragelse til dig når vores montører er færdige med at bygge. Alle detaljer gennemgås og vores dekoratører kan sørge for styling og hjælpe med at placere jeres produkter, hvis det ønskes.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500