Lagerhotel & Udlejning

Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for opbevaring af elementer på vores lagerhotel fra f.eks. din messestand eller Shop-in-shop og på den måde kan du genbruge og/eller optimere på elementer til dit næste projekt.

 

 Derudover giver vores udlejningsservice jer mulighed for at leje elementer som kan skræddersyes så det understøtter jeres brand identitet. Derudover er elementerne med til at skabe en ”wow” – effekt hos de besøgende, uden at I behøver at investere i elementerne selv. Vi tilbyder udlejning af alt lige fra undergulv og gulv til ledninger, belysning, møbler, barer, diske, køleskabe og kaffemaskiner.

Vi kan vedligeholde og opfriske dit inventar undervejs

Når du anvender vores lagerhotel, kan du uden problemer komme i kontakt med vores lagerfolk og tilgå dine varer. Hvis du ønsker at optimere dine elementer med f.eks. ny dekoration, et farveskrift eller blot et andet udtryk, så tøv ikke med at kontakte os. På den måde slipper du også for at udskifte alt inventaret til næste projekt og det er både økonomisk og miljømæssigt ansvarligt at genanvende materialerne.  

Vores produktion og tegnestue ligger lige op ad vores lagerhotel og på den måde kan vi nemt og bekvemt løse opgaver for dig i forhold til dit inventar.

Vi kan vedligeholde og opfriske dit inventar undervejs

Når du anvender vores lagerhotel, kan du altid nemt komme i kontakt med vores lagerfolk og tilgå dine varer. Eller kontakte os hvis du ønsker ny dekoration på dine elementer, noget opfrisket inden næste brug eller blot et farveskift på en af dine møbler. Vores produktion og tegnestue ligger lige op af vores lagerhotel, så vi nemt kan løse opgaver for dig med dit inventar. Det betyder også at vores designere og projektledere, altid lige kan gå forbi lageret, når de er i gang med netop dit projekt, og se jeres nuværende elementer og anvende disse i jeres fremtidige projekter, så ikke alt behøver at skiftes hver gang. Det giver ofte mening, både økonomisk og miljømæssigt, at genanvende  materialer i stedet for altid at købe nyt.

LeeSign last

Har I pladsmangel?

Det er ikke pladsmangel i jeres egne lokaler, der skal holde jer tilbage hvis I ønsker nyt inventar. Er I i tvivl, om I har plads til de materialer og komponenter I skal bruge til jeres messestande, kommende shop-in-shops eller de 100 displays I gerne vil sætte i produktion? Så få det hele lavet og produceret hos os.

Vi opbevarer det på vores lagerhotel, indtil I ønsker det leveret. Vi står også for alt det praktiske vedrørende logistik og afsendelse af elementerne til de respektive lokationer.

LeeSign last

Har I pladsmangel?

Det er ikke pladsmangel i jeres egne lokaler, der skal holde jer tilbage, når I ønsker nyt inventar. Er I i tvivl, om I har plads til alle de materialer og komponenter, I skal bruge til jeres messestande, kommende shop-in-shops eller de 100 displays I gerne vil sætte i produktion ? Så få det hele lavet og produceret hos os, hvor vi herefter kan opbevare det på vores lagerhotel, indtil I ønsker leveret. Vi står også for alt det praktiske vedrørende logistik og afsendelse af elementerne til de respektive lokationer.

Udlejning

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Skal I på messe, hoste et event, eller skal I have en midlertidig pop-up shop? Hvis I vil skabe en ”wow”-effekt hos de fremmødte uden at investere i elementerne selv, så har vi hos LeeSign Creative Partner løsningen for jer. Vi tilbyder udlejning af alt fra: undergulv og gulv til ledninger, belysning, møbler, barer, diske, køleskabe og kaffemaskiner.

Fleksibilitet på messerne

For de af vores kunder, der deltager på messer med forskellige standstørrelser, giver udlejning også en høj grad af fleksibilitet. Det er nemt at skalere ens projekt op eller ned i størrelse ved at leje dele af ens messestand.

Alle materialer fra barer, vægge, lys og diske kan tilpasses netop jeres virksomheds farver og logo, ved enten at blive malet eller dekoreret med folier og print.

Lejeelementer

Vi har et stort sortiment af udlejningselementer, så du ikke behøver investere i alt. Det betyder også vi laver projekter, der passer til alle budgetter.

Vægge

Alle vægflader kan lade sig gøre med vores smarte opbygningssystem beMatrix.

Gulve

Vi har et bredt udvalg af gulve bl.a. Træ, planker, højglans, beton look.

Truss system

Truss bruges typisk til banner og lys over standen, men mulighederne er mange

Displays

Fremhæv dine produkter med et af vores mange displays.

Møbler

Lej møbler fra forskellige brands, bl.a. &tradition

Podier

Bredt udvalg af størrelser af elegante podier. Vi har et bredt udvalg af elegante podier i forskellige størrelser.

AV udstyr

Vi har udstyr til enhver opgave. Skærme, iPads, iMacs, høretelefoner, højtalere, m.m.

Hvidevare

Vi har alt der behøves for en velfungerende stand - Køleskabe, kaffemaskiner, skraldespande, depotreoler, planter, dekorationsartikler, mm.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500