Ledige stillinger

Vi har altid brug for branchens dygtigste folk. Så er du en af dem, så send gerne en kortfattet ansøgning og CV til mette@leesign.dk

Designer / indretningsarkitekt

Du har et skarpt øje for tidens trend og er vant til at indrette rum; domiciler, showrooms, kontorer, butikker og messestande.

 

Udover at designe opsigtsvækkende projekter, så brænder du også for at være involveret i projektet øvrige faser; fra idéfasen og designdelen, til materialevalg, koordinering med produktionen og kvalitetssikring.

Du har styr på materialer og kvaliteter samt flair fra tekniske tegninger og laver i samarbejde med vores produktion færdige produktionstegninger.

Din arbejdsdag er derfor meget alsidig.

Du er imødekommende, udadvendt og engageret i at samarbejde med både kolleger, leverandører, samarbejdspartnere og kunder, da alle vores projekter kræver et stærkt samarbejde i teams.

Du er erfaren, fleksibel og vant til at arbejde med deadlines.

Du skal kunne begå dig på engelsk i skrift og tale. Og være indstillet på enkelte rejsedage i forbindelse med nogle projekter.

Erfaring fra lignende stilling er et krav. Det er en fordel hvis du arbejder i Pytha.

Vi holder løbende samtaler og forventer opstart i stillingen efteråret 2021, men venter gerne på den rette kandidat.

Kortfattet ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til job@leesign.dk

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kigge forbi vores nye domicil på Godsbanevej 5 i Herning.

Rejsemontør

Vil du rejse og opleve verden, mens du arbejder ? Så har vi måske dit drømmejob! Vi søger en rejsemontør med erfaring i opbygning af messestande og/eller butikker.

 

Din baggrund er måske tømrer, snedker eller en anden håndværksmæssig baggrund. Eller måske er du bare autodidakt handyman.

Vigtigst af alt er du er omhyggelig og stræber efter perfekt finish i dit arbejde. Du er socialt udadvendt og glæder dig til at aflevere projekterne til vores kunder rundt om i verden. Du tager stort ansvar for dine projekter lige fra produktion og pakning til monteringen og afleveringen til kunden.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor alle brænder for godt design og lækre materialer – og hvor gode idéer gladeligt modtages – så vi sammen kan udvikle forretningen og skabe de projekter, der begejstrer de besøgende udover det sædvanlige.

Du vil have enkelte dage på vores hovedkontor i Herning hvor projekterne klargøres og gennemgås, men de fleste dage vil du være ude på projekter. På rejser honoreres du udover løn med skattefrie diæter og indlogeres på hotel eller i lejlighed. Stemningen og sammenholdet på rejserne er helt unik i vores branche – og gør at mange aldrig helt slipper branchen, når de først har været her.

Det er et krav at du kan tale godt og forstå engelsk.

Vi holder løbende samtaler og forventer opstart i stillingen efteråret 2021, men venter gerne på den rette kandidat.

Kortfattet ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til job@leesign.dk

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kigge forbi i vores nye domicil på Godsbanevej 5 i Herning.

SoMe ansvarlig

Måske det perfekte studiejob eller deltidsstilling, til dig der ved alt om sociale medier. 

 

Du har stærke kommunikative evner, et grafisk øje for god stil og kan selvstændigt producere opslag, der kan fungere på tværs af sociale medier. Du kender til kampagner, annoncering, mv.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og selv opsøge indholdet til dine opslag blandt dine kolleger.

Antallet af timer samt tidspunkt for arbejdet aftales, men vi forstiller os fx 2 eftermiddage om ugen eller tilsvarende.

Vi forventer opstart i stillingen efteråret 2021.

Kortfattet ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til job@leesign.dk

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kigge forbi i vores nye domicil på Godsbanevej 5 i Herning.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies