Kædesamarbejder

Vores kreative team udvikler i fællesskab med jer det ønskede koncept eller arbejder videre på jeres eksisterende koncept, så der skabes en rød tråd på tværs af kæden.

Optegning af alle afdelinger i 3D

Til en start vil den enkelte afdeling/butik blive optegnet i 3D. Sjældent er to lokationer ens og derfor tilpasser vi jeres koncept fra gang til gang i forhold til den givne lokation. Vores designere har øje for den røde tråd og kender vigtigheden af at materialer og udtryk går igen – dette også taget i betragtning hvis rummet har en anden størrelse eller form.

Optegning af alle afdelinger i 3D

Den enkelte afdeling/butik vil altid først blive optegnet i 3D. Sjældent er to lokationer ens, så vi tilpasser jeres koncept fra gang til gang til den givne lokation. Vores rumdesignere er vant til at se den røde tråd igennem kædesamarbejder og kender vigtigheden i at materialer og udtryk går igen, også selvom rummet har en anden størrelse eller form.

Unikke
koncepter

Vi producerer speciallavet inventar, New Yorker vægge, displays, lamelvægge, shop moduler m.m. samt leverer belysning og møbler fra brands i alle prisklasser. Ved tilføjelse af disse vil jeres kæde få et unikt udtryk og koncept, som passer til netop jeres behov og ønsker.

For vores kædesamarbejder producerer vi som regel de fleste elementer i serieproduktioner, dvs. så mange styk som muligt og på den måde kan vi tilbyde jer de laveste produktionspriser.

På vores lager opbevarer vi elementerne indtil det skal bygges ude i jeres kæde.

Fit&Sund velkomstområde

Unikke
koncepter

Vi producerer speciallavet inventar, New York vægge, displays, rillevægge, shop moduler, osv og supplere med elementer som belysning og møbler fra brands i alle prisklasser. På den måde får jeres kæde et unikt udtryk og koncept – der passer til netop den behov og økonomi I har hos jer.

Fit&Sund velkomstområde
Fit&Sund velkomstområde

For vores kædesamarbejder producerer vi ofte de fleste elementer i serieproduktioner, dvs. så mange styk som muligt, for at kunne tilbyde jer de bedste priser.

På vores lager opbevarer vi så elementerne indtil det skal bygges ude i jeres kæde.

Positionering som et stærkt brand i branchen

Fit&Sund velkomstområde

En indretning kan også bruges til at underbygge de værdier I har og til at tydeliggøre de kvaliteter, som jeres produkter har. Jeres kunder får en tryg helhedsoplevelse af jeres brand, når de besøger jer og ser hvordan der er harmoni I jeres fortælling, værdier, produkter og rum.

Fit&Sund velkomstområde

Vi kan skabe en unik indretning, der gør at jeres kunder husker jer og bliver begejstret over at besøge jer.

LeeSign Creative Partner materialer

Komplet projektstyring

Vi koordinerer alt vedrørende logistik og opbygning på de forskellige lokationer I har i jeres kæde. I kædesamarbejde med os, står vi for alt det praktiske og tager dialogen direkte med de enkelte afdelinger, hvis du foretrækker dette. Vores rejsemontører opbygger både i Danmark og i udlandet for alle typer af kæder.

Finansiering

Alle vores projekter kan finansieres via leasing, så betalingen sker kvartalsvis.

Vi står for alt det praktiske, logistik og projektstyring.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500