Min fortælling om LeeSign. Min passion. Min familie.

LeeSign

Begyndelsen

LeeSign blev stiftet i midten af 70’erne og var på det tidspunkt et traditionelt skiltefirma, der holdt til i Herning midtby. En af de ansatte var min mor; landets dygtigste skiltemaler. Et af de første projekter jeg kan huske, hun var med til, var de flotte pyloner foran byens daværende bibliotek i corten stål. Et materiale jeg sidenhed har fået en svaghed for!

 

Pladsen blev dog for trang, da LeeSign begyndte at udvide både medarbejderstab og forretningsområder til også at omfatte messestande. LeeSigns nye adresse blev Wedellsborgvej på Tjørring bakke i udkanten af Herning. Domicilet blev hurtigt kendt af de fleste herningensere og andre forbipasserende pga. det opsigtsvækkende springvand, der blev opsat på plænen foran bygningen.

 

I 80’erne blev min far ansat. Kort efter blev han medejer, og min mor valgte at blive hjemmegående, mens min bror og jeg var små. Familiebåndet har været stærkt lige siden.

 

Løbende er kvadratmeterne blevet udvidet, og i 2000 blev en højloftet lagerhal bygget på. Jeg havde nysgerrigt fulgt med i projektet fra sidelinjen og kigget på arkitekttegningerne. Min passion for design og arkitektur startede tidligt. Artitektbranchen blev også mit første arbejde som voksen. Men at bo i Østrig drømte jeg om, så nogle år senere flyttede jeg til Sankt Anton am Arlberg. Byen har lige siden været hele familiens absolutte favorit feriedestination. Det tyske sprog har også vist sig praktisk at kunne, – da vi i dag bygger stande på mere end 30 forskellige tyske messer hvert år.

 

Jeg starter i LeeSign

Efter alperne arbejdede jeg med marketing og udvikling i IT-branchen, og 8 år senere fik jeg muligheden for at bruge både mine kreative og kommercielle kompetencer – da jeg sagde ja tak til min fars jobtilbud hos LeeSign.  Her blev jeg en del af både LeeSigns skilte- og messeafdeling, som begge var i en rivende udvikling. Jyske Bank BOXEN kom til Herning, og vi leverede alt skiltningen. Uanset hvor meget research og way-finding forarbejde man laver inden sådan en opgave, er hands-on på stedet altid afgørende for at sikre, at detaljerne spiller og praktikken fungerer. Så jeg travede BOXEN tynd for at teste, om man kunne finde vej til en bar og et toilet uanset, hvor man befandt sig.

 

I samme periode begyndte vi at mærke, hvordan vores kunders nedskæringer i marketingbudgetterne ramte os. Tiden var turbulent, men også lærerig. I en tid som den kan en familievirksomhed noget, som ingen andre. Sammenholdet er unikt, og den åbne og ærlige kommunikation er altafgørende for at skabe muligheder ud af de udfordringer, der uundgåeligt altid vil komme på en virksomheds vej. Med hårdt arbejde, blod, sved og tårer – og konsekvente beslutninger fra min far, sagde vi farvel til skilteafdelingen og goddag til nye investorer. Det skærpede fokus på messestande og ressourcerne til at udvikle forretninger skabte hurtigt kundetilgang. Samtidigt blev det nu min tur til at stå ved roret.

 

LeeSign i dag

Jeg føler mig privilegeret over at videreføre det, mine forældre har opbygget. Hver dag oplever jeg de stærkeste og mest trofaste loyale kundeforhold, man kan forstille sig. Relationer som mine forældres helt unikke tilgang til service udover det sædvanlige med sikkerhed er skyld i.

 

Jeg har altid dyrket relationer og har fornøjelsen af at kende mange inspirerende dygtige mennesker. Det er guld værd som direktør. Vejen til succes skabes for mig ved konstant at udvikle min forretning. Jeg lytter til andres historier og erfaringer. Jeg ser nye veje, når jeg rejser. Og spotter trends i både det kendte og det ukendte. Jeg har sat et team bestående af de mest dedikerede og kompetente medarbejdere – heriblandt også min mor og far, som jeg føler mig meget heldig over at arbejde sammen med hver eneste dag.

 

Vores totalløsninger til messestande, showrooms, shop-in-shops eller udstillinger er med til at forstærke virksomhedens branding overfor kunderne – og noget vi elsker at være en del af. Sammen med hele mit LeeSign-team forsøger jeg hver dag at få min passion for godt design ud til vores kunder. I alle vores projekter. Sidste år byggede vi 129 forskellige shop- og messeprojekter for forskellige brands. I forskellige størrelser, i 47 forskellige storbyer verden over. I år ser det ud til, vi når endnu flere destinationer.

 

 

 

Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen !

 

 

 

Mette Lysdal Stoltenborg // Maj 2018.

 

 

 

LeeSign