Historien

LeeSign. Creative. Partner. 

Foto af Mette

Det handler om at skabe rum
- og det har det gjort i mere end 45 år

”Om det er en messestand, et erhvervsdomicil, et showroom eller alt derimellem
– så er vi stolte af hvert eneste rum, vi skaber”.

Historien om LeeSign starter i midten af 70’erne i midtbyen af Herning med dekorations- og skiltearbejde til byens butikker og virksomheder. Efterspørgslen er stor på det dygtige håndarbejde.

I 80’erne kommer der for alvor fart på med også at designe, producere og opbygge messestande og indretninger i både Danmark og i udlandet. Designarbejdet foregår i hånden med blyant og små modeller bliver bygget forud for de færdige projekter.  I 90’erne bliver der bygget en ekstra lagerhal på for at kunne huse de mange udlejningselementer, der bruges til messestandene som gulve, lysrig, spots, møbler, podier, mv. Flere kunder såvel som kolleger og leverandører kommer til op igennem 00’erne fra hele landet og enkelte fra udlandet. Teamet udvides igennem 10’erne med rejsemontører bosat i udlandet, hvor mange af messeprojekterne bygges.

Vores team er hjemmevant på den globale scene, men vores rødder stærkt forankret i Danmark, hvor vi er stolte af vores produktion foregår med fokus på bæredygtighed og hvor vi støtter op om både sport, kultur og mennesker, som sponsor flere steder. Designafdelingen bruger ny 3D teknologi til visualiseringer og sidenhen også AI.  Udover speciallavede inventar og custommade løsninger i alt lige fra natursten til linoleum, anvender vi møbler og interiør fra anerkendte brands og servicerer nu alt indenfor det professionelle rum. 

Vi er kreative partnere og produktionsspecialister, og alt vores erfaring bruger vi i udviklingen, indretningen og implementeringen af det professionelle rum. For os handler indretning ikke om nipsting og fyrfadslys. Det handler om at skabe glade, stolte og engagerede medarbejdere. Om at skabe en fælles forståelse for, hvem virksomheden er, hvor den er på vej hen og ikke mindst hvorfor. Gennem vores skalerbare proces sørger vi altid for at skabe rum inden for realistiske og definerede rammer. Vi ved, at vores verden ikke er hverdagskost for enhver. Derfor guider vi vores kunder med sikker hånd igennem hele processen, og sørger for at holde vores ord og aftaler hele vejen i mål.

Vi tror på, at når man skaber de rigtige rammer for mennesker, er der ingen grænser for, hvad man sammen kan opnå. Vi puster liv i livsværk, skaber rum og rammer for at leve og arbejde.

Særudstillingen "14.600 dage i den visuelle verden"

En vigtig del af en historiefortælling er historien om de personer, der har været med til at skabe LeeSign. Gitte Stoltenborg var firmaets første ansatte og har været med siden 1974. Og siden 1980 har hendes mand Allan Stoltenborg været med. I 2020 fejrede vi dette med en særudstilling på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts museum, der viste rejsen igennem LeeSign. Minderne fra dagen har vi samlet i en video, der kan opleves her:

Jeg glæder mig til at fortsætte den spændende rejse med at skabe rum til unikke brands. Og takker for tilliden til vores trofaste kunder samt de nye der hele tiden kommer til.

Mette Stoltenborg // 2023

Billede af Allan og Mette