Kontorindretning & Indretning af domiciler

Velindrettede lokaler skaber begejstring blandt kolleger, tiltrækker arbejdskraft og imponerer besøgende.

Vores design af indretningsløsninger tager altid udgangspunkt i jeres brand og unikke værdier. Uanset om det drejer sig om hele domicilet eller specifikke områder som kontoret, showroomet, mødelokalet, foyerområdet eller produktionen, tilbyder vi skræddersyede løsninger. Vores mål er at løfte alle dele af virksomheden i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Kontakt os for en professionel tilgang til indretningsdesign og konstruktion, der ikke kun imødekommer, men også overgår forventningerne for en mere optimal arbejds- og besøgsoplevelse.

– Der er mange, der kommer herind, stopper op og siger noget a la »wauww, hvor er det flot«. Det er præcis, hvad vi ønskede at opnå. Samtidig fornemmer jeg også, at det er med til at rykke medarbejderne opfattelse af vores brand.  LeeSign har været gode til at koble vores metervarer ind i udtrykket og gode til at koble produkt og inventar sammen. På vores messestand blev vores tøj eksponeret på en »storslået måde«, og det er ført videre med over til vores showroom.

Indretninger som begejstrer

Vi kan skabe en unik indretning, som begejstrer de besøgende og som gør at de husker jer.

En indretning kan bruges til at understøtte de værdier jeres virksomhed er bygget op omkring og samtidig være med til at tydeliggøre de kvaliteter, som jeres produkter har. Vi hjælper jer med at skabe en helhedsoplevelse af jeres virksomhed med fokus på den røde tråd på tværs af jeres kanaler. 

Positionering som et stærkt brand i branchen

En indretning kan også bruges til at underbygge de værdier I har og til at tydeliggøre de kvaliteter, som jeres produkter har. Jeres kunder får en tryg helhedsoplevelse af jeres brand, når de besøger jer og ser hvordan der er harmoni I jeres fortælling, værdier, produkter og rum.

Vi kan skabe en unik indretning, der gør at jeres kunder husker jer og bliver begejstret over at besøge jer.

LeeSign Creative Partner materialer

Idéoplæg og materialevalg

Vi starter altid med et møde, hvor vi kan høre om hvem I er og hvad I ønsker at udtrykke. Herefter starter vi typisk med at udarbejde et moodboard, altså et udkast med stemningsbilleder og materialer, så vi sikrer du er enig i den stil, vi mener passer til netop jer.

Vi designer altid unikke indretninger med et mix af speciallavet inventar samt møbler og belysning fra mærker i alle prisklasser, afhængig af dit budget.

Vi laver indretninger i alle størrelser og i alle prisklasser.

Vi designer altid unikke indretninger med et mix af speciallavet inventar samt møbler og belysning fra brands i alle prisklasser, alt afhængigt af dit budget. Derefter tegnes din erhvervsindretning i 3D og vi gennemgår materialeprøver og farver med dig så du får et helt tydeligt billede af, hvordan din færdige indretning vil se ud. Når alt er godkendt, går vi i gang med produktionen.

Vi monterer og dekorerer så alt står færdigt på din adresse til den aftalte tid.

DigitalGroup kontor i 3D

Lad os stå for alt det praktiske​

Process-icon
1 | Projekt Brief

Vi mødes digitalt eller fysisk. Vi drøfter muligheder og ideer for dit projekt.

2 | Idé & 3D oplæg

Vores designafdeling udarbejder et moodboard og et visuelt 3D oplæg.

Process-icon
3 | Projektplan

Når oplæg og tilbud er godkendt, går vi i gang med at udarbejde en plan for hele projektet.

Process-icon
4 | Logistik & projektstyring

Vi står for alt det praktiske, så dit projekt bliver klar til den aftalte tid.

Process-icon
5 | Opbygning & handover

Vi sørger altid for en projektoverdragelse til dig når vores montører er færdige med at bygge. Alle detaljer gennemgås og vores dekoratører kan sørge for styling og hjælpe med at placere jeres produkter, hvis det ønskes.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500