Konceptudvikling, design og grafik

Et stærk koncept, skaber stærke resultater.

Overvejer du at få klarlagt et nyt koncept og design, som skal definere jeres brand på tværs af jeres domicil, butikker og messer – så er vi klar til at hjælpe jer godt på vej.

Vi har de rette redskaber til at skabe jeres koncept, og vi lægger altid en dyd i at holde jeres gode traditioner og værdier i hævd.

Designteamet sidder klar

Vores designteam består af både unge krøllede hjerner, der kender til alt brugen af ny teknologi og har fingeren på pulsen når det drejer sig om tidens trends og tendenser i branchen. Derudover består teamet også af garvede og erfarne, der kender gamet, og som ved at det kræver stædighed og mod for at skabe et unikt koncept.

LeeSign medarbejder

Designteamet sidder klar

Vores designteam består af både unge krøllede hjerner, der kender alt til brugen af ny teknologi og har fingeren på pulsen når det drejer sig om trends og ”hvad der rører sig”, samt garvede og erfarne, der kender gamet, og ved at det kræver både stædighed og mod, at skabe et unikt koncept.

LeeSign medarbejder

Forandring, der giver fremgang

Når du overvejer at få klarlagt et nyt koncept og design, der skal definere jeres brand på tværs af både domicil, butikker og messer, – så er vi klar til at hjælpe Jer godt på vej.

Vi har de rette redskaber til at skabe den positive forandring, men lægger altid en dyd i at holde jeres gode traditioner og værdier i hævd.

Den færdige konceptpræsentation og priser

Vi visualiserer jeres koncept i 3D og laver forskellige eksempler på hvordan konceptet kan bruges til at indrette forskellige rum. I får altid en komplet konceptpræsentation med elementoversigt, så I kan se det overordnede koncept helt ned på detaljeniveau.

Vi vejleder jer om materialevalg, farver og kvaliteter som vi mener passer til netop jeres behov og identitet. I fællesskab finder vi ind til det rette match, både på design og pris.

LeeSign materialer

Den færdige konceptpræsentation og priser

Vi visualiserer jeres koncept i 3D og laver forskellige eksempler på hvordan konceptet kan bruges til at indrette forskellige rum. I får altid en komplet konceptpræsentation med elementoversigt, så i både kan se det overordnede koncept, men også se det helt ned på detaljeniveau.

Vi vejleder jer om de materialevalg og kvaliteter, som vi synes passer til netop jeres behov. I fællesskab finder vi ind til det rette match, både på design og pris.

Mht. finansiering har vi flere forskellige løsninger, herunder også leasing.

LeeSign materialer

Visuel kommunikation

Bannere og skiltning

Mangler du bannere, roll-ups, plakater og skilte til en messestand, butik, showroom eller lign. så tilbyder vi alt i folie- og stofprint samt skilte.  

Grafisk opsætning

Den visuelle identitet er vigtig, og vores veluddannede grafikere er klar til at hjælpe med at al den grafiske opsætning – ikke kun til bannere og skilte, men også logodesign, visitkort, brochurer mm.

Video og motion grafik

Vi udlejer skærme i alle størrelser og i den forbindelse tilbyder vi med vores in-house multimediedesignere at udarbejde videoer, animationer og andre bevægende objekter til fremvisning.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500