Displays, møbler og inventar

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Vi kommer altid gerne med et 3D oplæg og forslag til materialer, på hvordan jeres næste display kan se ud. Og vi producerer både enkelte styks, prototyper og serieproduktioner med mange styks af gangen. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Og alle oplæg optegnes altid i 3D, så du får et tydeligt billede af hvordan dit færdige display vil se ud.

Vi producerer i enkelte styks, prototyper og serieproduktioner.

Alt i speciallavet inventar

Vi har gennem tiden arbejdet rigtig meget med hvordan man bedst muligt fremviser vores kunders produkter. Hvad end produktet er vandingsmaskiner, eksklusive pelse, lysestager, børnestrømper eller afløb, så ved vores designteam lige netop hvilket speciallavede display dine produkter og brand kræver for at skille sig ud fra mængden.

Vi laver også adskillige speciallavede møbler, såsom unikke møde- og skriveborde, podier og reoler i præcist de farver, materialer og udtryk, der passer til dit brand. Vi supplerer gerne de forslåede løsninger med flot belysning og møbler fra forskellige kendte brands såsom &tradition og Gubi.

Alt i speciallavet inventar

Vi har gennem tiden arbejdet rigtig meget med, hvordan man bedst muligt fremviser vores kunders produkter. Hvad end produktet er vandingsmaskine, eksklusive pelse, lysestager, børnestrømper eller afløb, så forstår vores designteam, at sætte sig ind i produkter og designe netop det speciallavede display dine produkter og brand kræver, for at skille sig ud.

Hos LeeSign laver vi også mange speciallavede møbler, som unikke mødeborde, skriveborde, podier og reoler i præcist de farver, kvaliteten og med det udtryk der passer til dit brand. Vi supplerer gerne løsningerne med lys og møbler fra forskellige kendte brands, hvor vi forhandler mærker som bl.a. &tradition.

Inspiration finder vi verden over

LeeSign Creative Partner materialer

Vi besøger de største mode- og designmesser i Europas mange storbyer. Med en masse inspiration i rygsækken har vi kendskab til mange forskellige materialevalg og måder hvorpå vi kan designe og konstruere møbler og displays, så de passer lige præcis til dig og dit brand. 

De rette displays og møbler er noget af det vigtigste for at underbygge din brand identitet, omgivelserne og salget af dit produkt. Det er essentielt at produkterne bliver præsenteret på en indbydende og inspirerende måde, så det vækker kundernes nysgerrighed og på den måde tiltrækkes de til at komme nærmere og se dine produkter.

Vi inviterer gerne på en god kop kaffe i vores domicil, hvor I kan komme forbi til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer i forhold til displays og møbler.

Bliv kontaktet

Tag det første skridt mod realiseringen af dine drømme, der fortæller din historie.

Kontakt os nu, og lad os sammen omsætte dine visioner til virkelighed.

mail: hello@leesign.dk
tlf: (+45) 9726 8500

Bliv kontaktet

Tag det første skridt mod realiseringen af dine drømme, der fortæller din historie.

Kontakt os nu, og lad os sammen omsætte dine visioner til virkelighed.


mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500