Samarbejdet med Egetæpper går mange år tilbage

Hvert år bygger vi forskellige typer messestande for Egetæpper i både Danmark og i udlandet.

Virksomheden er en af de førende indenfor design og udvikling af unikke højkvalitets tæpper – og har skabt et stærkt anerkendt brand i hele verden.

 

Trends og nytænkning i fokus

Sjældent minder to Egetæpper projekter om hinanden, da der altid søges at give de besøgende en unik oplevelse. Tæpperne fremvises hver gang på forskellige måder; fra gulv, til væg til tæppebeklædte møbler – alt sammen for at inspirere til at tænke tæpper på nye måder.

Egetæpper

Egetæpper

 

Designsamarbejder

Flere kendte designere har samarbejdet med Egetæpper; Mr. Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, David Andersen, Tom Dixon, m.fl.

Da Egetæppers designsamarbejde med Tom Dixon skulle lanceres på deres messestand på Stockholm Furniture Fair, byggede vi en stand, der bød på oplevelser for alle sanser; bl.a. opsigtsvækkende røg som et effektelement ved tæppekollektionen Smoke.

EgetæpperEgetæpper Egetæpper Egetæpper Egetæpper

 

Høj prioritering af miljø og bæredygtighed

Egetæpper har branchens mest avancerede teknologi, hvilket gør de kan imødekomme de bedste standarder indenfor bæredygtighed.

Med dette grønne tema i fokus, blev skabt en stand med naturelementer; bygget med planteloft og betonspartlede vægge.ege stand 2018 Egetæpper

Egetæpper