Vestfrost Solutions

Klinisk udtryk med fokus på deres Vestfrost produkter

Vestfrost Solutions er global udvikler og producent af innovative, højteknologiske og effektive køleskabe og frysere til bl.a. medico markedet. De deltager årligt på Medica i Düsseldorf, som vi samarbejder om..

Fleksibel løsning

Dette design er udviklet i vores nyeste system BeMatrix, hvor man både kan bruge hårde vægpaneller, som Vestfrost Solutions valgte, og man kan have store stofprint, som kan ses under NATURES collection.

Systemet giver mulighed for større fleksibilitet i designet og sikrer en flottere finish. På Vestfrost Solutions stand, har vi arbejdet med buede kanter og let afskærmning i form af tremmevægge.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies