Oh! By Kopenhagen

Oh! By Kopenhagen Fur er kendt for deres sofistikerede og samtidigt legende univers af pelsaccessoires.

Oh! By Kopenhagen Fur er kendt for deres sofistikerede og samtidigt legende univers af pelsaccessoires. Humor og innovation er nogle af deres nøgleord – og det samme har vi taget udgangspunkt i med arbejdet omkring deres messestande.

Alt pels til Oh! By Kopenhagen Furs produkter kommer fra Kopenhagen Fur, som er verdens største pelsauktionshus og kendt for den bedste kvalitet, der findes.

Vi har skabt projekter for Oh! By Kopenhagen Fur på modemesser i både Paris, Berlin og København. Flere elementer har også været anvendt til pop-up-shops i bl.a. ILLUM.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies