NATURES Collection

For NATURES Collection har vi skabt et skarpt koncept, showroom løsninger og messestande

NATURES Collection deltager på de fleste møbel- og interiørmesser i både Europa og USA.

Fra første stand, har der været en tydelig rød tråd igennem standene og deres brandidentitet. Opsigtsvækkende sorte tremmevægge, store print, plads til masser af smukke pels produkter. Der er forskellige miljøer, så de besøgende får forskellige oplevelser igennem hele standen.

– Lige fra de første design oplæg på vores stand til selve afviklingen af messerne har det været meget professionelle folk, vi har arbejdet sammen med. Alt fungerer ned til mindste detalje. Noget af det bedste ved samarbejdet er, at der altid er styr på sagerne. Som udstiller skal vi ikke tænke på noget som helst. Det er dejligt at vide, at der er tjek på logistikken, tingene er der til tiden – og der mangler aldrig noget. Jeg er meget glad for samarbejdet, og derfor har jeg allerede i stort omfang anbefalet LeeSign til andre”,  fortæller indehaver Lasse Pedersen.

Opsigtsvækkende messestande

Standene opdateres hver sæson, så der altid er nye opsigtsvækkende elementer, som de nysgerrige besøgende må forbi at se. Lige fra instagramvenlige podiegrupper, til ginbarer og loungeområder. NATURES Collections messestande er klart blevet et must-visit for mange af de besøgende i interiørbranchen.

Desuden har vi designet flere løsninger til NATURES Collections showroom/kontorer og shop-in-shop løsninger.

Sneak peek

Et lille klip fra en af de stande vi har bygget for NATURES collection.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies