KANSAS

Det hele begyndte med en messestand.

Derudover skulle konceptet kunne videreføres til andre stande, bl.a. A+A messen i Düsseldorf, hvor der i høj grad skulle være fokus på deres orange-gule sikkerhedstøj HiVis.

Oplevelsesrum der pirrer nysgerrigheden

For at skabe en mindeværdig oplevelse på standen på Byggerimessen i Fredericia og A+A i Düsseldorf blev der designet et oplevelsesrum. I Fredericia kunne de besøgende få et sneak-peak af KANSAS nye brand identitet. B&O Play høretelefoner hang ned fra loftet foran skærme med dæmpet belysning i rummet. Rummet blev designet med spændende materialer som termoplader, gitre og snore kombineret med integrerede dynamiske LED skærme i væggene.

I Düsseldorf blev oplevelsesrummet til et konkurrenceelement, hvor man med lommelygter i mørke skulle finde frem til de unikke features på de neon-farvede HiVis produkter. Rummene skabte stor nysgerrighed hos de besøgende og var et opsigtsvækkende element på standene.

 Naturligt at fortsætte samarbejdet fra messestand til showroom

 Tine Teudt Lübbert udtalte at “et af de næste step i relanceringen af vores brand var et showroom til glæde for medarbejdere og kunder i hovedkvarteret på Blangstedgårdsvej i Odense. Efteråret 2018 var travlt for KANSAS. Alt skulle gentænkes og relanceres, og der blev arbejdet med både logo, katalog og det nye showroom, som var programsat til at stå klar 1. september 2018”.

Derudover tilføjede hun også kommentarerne:

”Dialogen var igen god, og der var masser af pingpong frem og tilbage. Det var mig, der primært stod for vores del af dialogen, og jeg ved ikke, om LeeSign var lidt trætte af os til sidst. Vi ville jo helt ned i detaljen med det hele” griner Tine Teudt Lübbert.

”LeeSign var utrolig imødekommende, hver gang vi henvendte os med nye tegninger eller andre nye forslag. Det hele er gået gnidningsfrit, siger Tine Teudt Lübbert.

Det nye showroom er blevet en succes

”Der er mange, der kommer herind, stopper op og siger noget a la »wauww, hvor er det flot«. Det er præcis, hvad vi ønskede at opnå. Samtidig fornemmer jeg også, at det er med til at rykke medarbejdernes opfattelse af vores brand. – De er stolte af at få gæster på besøg, for der er noget rigtig lækkert at fremvise. Martina, som er vores ansvarlige person for at opdateret vores showroom med de nyeste produkter, synes det er et fremragende rum at arbejde i” siger Tine Teudt Lübbert.

”Det rå look fra vores messestand er taget med over i det nye showroom. LeeSign har været gode til at koble vores metervarer ind i udtrykket og gode til at koble produkt og inventar sammen. På messestanden blev vores tøj eksponeret på en »storslået måde«, og det er ført videre med over til vores showroom” konstaterer Tine Teudt Lübbert.

Sneak peek

Vi har et lille klip af det første projekt vi lavede for KANSAS, siden da er  samarbejdet kun blevet stærkere

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500