IDÉGÅRDEN Living

Less is more

IDÉGÅRDEN Living har et af Danmarks bedste udvalg af klinker, fliser, gulve, armaturer, alt til badeværelset og matchende interiør. De fokuserer på at give deres kunder en god helhedsoplevelse, hvor de bliver inspireret, oplever høj kvalitet, service og ekspertise.

Samarbejde begge veje 

Vi har igennem flere år samarbejdet med IDÉGÅRDEN Living, både til inspiration og med spændende løsninger til vores kunders og endda vores egne projekter. Nu blev det så vores tur til at vise IDÈGÅRDEN, hvad vi kunne gøre for dem.

De ønskede et oplæg på en udstillingsløsning til deres egen badeværelsesserie bestående af armaturer, sæbedispenser, toiletbørste, tandkrus, knager og håndklædestang.

Rå materialer som konstrast til det enkle

Vi udviklede et design i et trendsættende og enkelt materiale – sort rå MDF, hvilket har en rustik og på samme tid elegant overflade. Det gav et æstetisk udtryk, når de blanke armaturer blev præsenteret på denne baggrund.

For at inddele arealet og skabe større fokus på de enkelte produktserier, designede vi store vægge med udhæng til belysning. Til deres armaturer designede vi stilrene podier med sorte akryl skilte.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500