Hust&Claire

Et udtryk man husker.

Børnetøjsmærket Hust&Claire er en del af modehuset Claire Group. Brandet fokuserer på særlig høj kvalitet hele vejen igennem processen i fremstillingen af deres tøj – og dermed også selvfølgelig for slutproduktet. De er særligt kendt for deres unikke uld- og bambuskvaliteter.

Vores opgaver har derfor altid været at levere messe- og shopløsninger, der matchede denne høje kvalitet og samtidig ramte plet hvad angår trend, legende rå materialer samt nordisk kvalitet og udtryk.

Shop-løsningerne er implementeret i stormagasiner i både Danmark og udlandet; bl.a. ILLUM KBH, Fisketorvet og Gardemone lufthavnen i Oslo. Messestande på de fleste kendte børnemodemesser; bl.a. CIFF Kids i København og Pitti Imagine i Firenze.

Om Hust&Claire

Claire Group har eksisteret siden 1975. Hovedkontoret er beliggende i Ikast; desuden har Claire Group kontorer i både Kina og Indien. Hust&Claire fokuserer på særlig høj kvalitet hele vejen igennem processen i fremstillingen af deres tøj. De er særligt kendt for deres unikke uld- og bambuskvaliteter.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500