HF Christiansen

Cykler på en præsentabel måde

HF Christiansen søgte en løsning, der skilte sig markant ud i branchen. De ønskede en stand med anderledes materialer og display af cykler på nye måder.

Det blev bl.a. skabt med rå træ-displaykasser, med integrerede LED spots, der blev placeret ovenpå hinanden for at danne en stor opsigtvækkende væg.

Efterfølgende blev flere af displaykasserne anvendt til shop-in-shop løsninger, hos flere af
HF Christiansens forhandlere. HF Christiansen er en international producent af cykler og et af verdens ældste cykelfirmaer. Firmaet har eksisteret siden 1903.

Om HF Christiansen

HF Christiansen er en international producent af cykler og et af verdens ældste cykelfirmaer. Firmaet har eksisteret siden 1903.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies