FIT & SUND

Sundhedshuse med stemning

Husene indrettes med fokus på kædens værdier: Viden, Sundhed og Nærvær; informationen og viden skal være synlig og i øjenhøjde for de besøgende, hvilket sker ved hjælp af information på skærme samt én samlet info tavle. I velkomstområderne findes der bøger og brætspil i reoler.

Personalet står omkring åbne diske, der appellerer til dialog og viser imødekommenhed og nærvær overfor medlemmerne. Hele konceptet er udført i nordiske materialer med eg som det bærende element, der modspilles af glaspendler, grønne træer og sortbejdsede træstole og praktiske slagbænke. Caféområdet indbyder til samvær og skaber et community, hvor medlemmerne har lyst til at blive hængende og nyde luksuskaffe. Kaffemodulet er udarbejet i samarbejde med Yellowbeard, som har Danmarks vel nok allerbedste kaffe, der serveres fra supereffektive og brugervenlige maskiner.

Sneak peek

Her kan du se lidt af forløbet omkring indretningen og konceptet af Fit & Sund

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500