FIT & SUND

Sundhedshuse med stemning

FIT&SUND husene er indrettet med fokus på kædens værdier: Viden, Sundhed og Nærvær. Information og viden skal være synlig og i øjenhøjde for de besøgende, så derfor er der placeret skærme samt én samlet informationstavle. I velkomstområderne er der at finde bøger og brætspil i reolerne.

Personalet står omkring åbne diske, hvilket ligger op til dialog og viser imødekommenhed og nærvær overfor medlemmerne. Hele konceptet er udført i nordiske materialer med egetræ som det bærende element. I kontrast til egetræet er der inkorporeret glaspendler, grønne træer, sortbejdsede træstole samt praktiske slagbænke.

Caféområderne er med til at skabe et community hvor der indbydes til samvær og hvor man har lyst til at blive hængende og nyde en kop kaffe. Kaffemodulet er udarbejdet i samarbejde med Yellowbeard, som har Danmarks vel nok allerbedste kaffe, der serveres fra supereffektive og brugervenlige maskiner.

Sneak peek

Her kan du se lidt af forløbet omkring indretningen og konceptet af Fit & Sund

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500