Egetæpper

Samarbejdet med Egetæpper går mange år tilbage

Vi har bygget mange forskellige typer messestande for Ege Group i både Danmark og i udlandet. Både for deres brands Ege Carpets og Hammer Carpets. Koncernen er en af de førende indenfor design og udvikling af unikke højkvalitets tæpper – og har skabt et stærkt anerkendt brand i hele verden.

Trends og nytænkning i fokus

Sjældent minder to Ege projekter om hinanden, da der altid søges at give de besøgende en unik oplevelse. Tæpperne fremvises hver gang på forskellige måder, hvor både vægge og andre elementer tages i brug for at inspirere.

- Jeg kan huske nogle af de projekter min far har fortalt LeeSign byggede for Egetæpper, da jeg var barn, længe før email og 3D programmer. Her lavede man små modeller i hånden af standene inden de skulle bygges.

Mette Stoltenborg, LeeSign Creative Partner

Designsamarbejder

Flere kendte designere har samarbejdet med Ege; Mr. Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, David Andersen, Tom Dixon, m.fl.

Da Ege’s designsamarbejde med Tom Dixon skulle lanceres på deres messestand på Stockholm Furniture Fair, skete det med en stand, der bød på oplevelser for alle sanser; bl.a. opsigtsvækkende røg som et effektelement ved præsentation af tæppekollektionen Smoke.

Høj prioritering af miljø og bæredygtighed

Ege Carpets har branchens mest avancerede teknologi, hvilket gør de kan imødekomme de højeste standarder indenfor bæredygtighed. Med dette grønne tema i fokus, skulle vi skabe en messestand for dem med naturelementer; bygget med planteloft og betonspartlede vægge.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies