Egetæpper

Samarbejdet med Ege Carpets går mange år tilbage

Vi har bygget mange forskellige typer af messestande for Ege Group i Danmark og i udlandet. Vi har bygget messestande for deres brands Ege Carpets og Hammer Carpets. Koncernen har skabt et stærkt anerkendt brand i hele verden og er en af de førende i branchen indenfor design og udvikling af unikke højkvalitets tæpper.

Trends og nytænkning i fokus

Sjældent minder to Ege projekter om hinanden, da fokus altid er at give de besøgende en nytænkende og unik oplevelse. Tæpperne fremvises hver gang på diverse måder, hvor både vægge og andre elementer tages i brug for at inspirere de besøgende.

- Jeg kan huske nogle af de projekter min far har fortalt LeeSign byggede for Egetæpper, da jeg var barn, længe før email og 3D programmer. Her lavede man små modeller i hånden af standene inden de skulle bygges.

Designsamarbejder

Flere kendte designere har samarbejdet med Ege; Mr. Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, David Andersen, Tom Dixon, m.fl.

Da Ege’s designsamarbejde med Tom Dixon skulle lanceres på deres messestand på Stockholm Furniture Fair, bød standen på oplevelser for alle sanser, bl.a. opsigtsvækkende røg som et effektelement ved præsentation af tæppekollektionen – Smoke.

Høj prioritering af miljø og bæredygtighed

Ege Carpets har branchens mest avancerede teknologi, hvilket gør de kan imødekomme de højeste standarder indenfor bæredygtighed. Med bæredygtighed i fokus byggede vi en stand i naturelementer såsom et planteloft og betonspartlede vægge.

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os få en snak...

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig.

Du er også velkommen til at kontakt os via mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500