DANFLOOR

Et samarbejde over flere år

Danfloor producerer tæpper og har til base i Midtjylland. De er en del af den globale koncern Ulster Carpet Group. Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofierne på Danfloor. Det var også disse værdier vi tog udgangspunkt i, da vi skulle udvikle konceptet til Danfloors messestand. Messestanden skulle danne ramme for møder og produktfremvisning, der krævede speciallavede displays. Samtidig skulle standen være opsigtsvækkende og tiltrække nye kunder. Her blev bl.a. anvendt effekter som printrammer med lys.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies