Messestand

Advance Nonwoven

Advance Nonwoven

I sommeren 2019 skulle Djurslandvirksomheden Advance Nonwoven A/S for første gang nogensinde fremvise sine produkter på en større, international messe.

ITMA-Messen er verdens største og mest toneangivende tekstil- og beklædningsmesse. Den afholdes blot hvert fjerde år og rammer kun de helt store byer. I 2023 kommer ITMA-Messen til Milano, men i sommeren 2019 foregik ITMA en uge i Barcelona, hvor Advance Nonwowen A/S deltog.

- Vi er en grøn virksomhed, og var grønne i den forstand, at vi ikke tidligere havde erfaring i hverken at forberede os eller deltage i en så stor messe. Derfor søgte vi en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os både med design og det store logistiske arbejde, vi stod overfor, fortæller Pernille Egeskjold Sørensen, der er marketing- og kommunikationsansvarlig i virksomheden. Det blev starten på et samarbejde med LeeSign.

Maskinanlægget skulle vises frem

Den store udfordring var det maskinanlæg, der ved hjælp af den såkaldte CAFT-teknologi kan forme endeløse ’Nonwoven’-måtter af recirkulerede fiber- eller granulatmaterialer og på den måde gøre materialerne anvendelige til andre formål.

Måtterne kan bruges til for eksempel møbler, isolering, madrasser, polstring og vækstmåtter til gartnerier.

- Vi ved af erfaring, at vores kunder har lettere ved at forholde sig til teknologien gennem produktet, og derfor fik vi i samarbejde med LeeSign fremstillet et specialmøbel ud af pladerne.

- Samtidig skulle vi have mulighed for at fremvise vores produkter, ligesom vi skulle have en slags reception i form af en disk. Alt det – inklusive maskinanlægget – skulle ind på 50 kvadratmeter, og det løste LeeSign på glimrende vis, siger Pernille Egeskjold Sørensen.

Stor trafik

Hele logistikken var en stor udfordring for Advance Nonwowen A/S, da der er mange ting, der skal registreres, fragtes og sættes op forud for så stor en messe. Da virksomhedens store maskinanlæg kom til Barcelona, var der så stor trafik, at det var vanskeligt at få læsset det af i messeområdet.

- Vi havde en hotline til LeeSign, og den fungerede. De problemer, der opstod, blev løst, og da vi var færdige på messen, blev standen også pakket ned. Vi kunne bare rejse stille og roligt hjem, forklarer Pernille Egeskjold Sørensen.

Deltagelsen på ITMA Messen blev en stor succes for Advanced Nonwowen A/S. Logistikken var altså vellykket, og samarbejdet mellem LeeSign og Djursland-virksomheden gav afkast i et mere moderne og ikke-konservativt farvevalg på messestanden, som gjorde en forskel i forhold til konkurrenterne. Det hele stemte.

 

Samarbejdet udvikles

Hos LeeSign sætter vi stor pris på tilliden Advance Nonwowen har vist os og glæder os til at fortsætte og udbygge samarbejdet. Den næste messe er planlagt og her tilpasses standen, så dele af elementerne kan genanvendes