Silkeborg Uldspinderi

Uld med stil

Silkeborg Uldspinderi har de senere år haft højt fokus på deres brandidentitet og arbejdet innovativt med deres udtryk. Siden virksomhedens start i 1940’ere har uld sin råmateriale været omdrejningspunktet for deres produktion af kvalitets produkter.

LeeSign har været med i processen og skabt et nyt standkoncept for deres messestande. Vi har udviklet et koncept, som understøtter kvaliteten i produkterne med naturlige materialer, som rå egetræ og råt jern, der komplimenterer det nordiske udtryk. Det rå jern skaber samtidig en flot kontrast til de bløde uldmaterialer i produkterne.

Arbejdsborde på standen skaber samtalerum mellem sælgeren og kunden og giver sælgeren arbejdsplads til at fremvise den nye kollektion og dennes detaljer.

Alt i alt en opsigtsvækkende stand, hvor kunden bliver inspireret og oplever høj kvalitet.

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen ved siden af og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Lad os mødes på afstand eller digitalt.

Vores designteam er altid klar på en ny udfordring! Og et forslag fra os er altid helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig. Eller kontakt os vi mail eller tlf.

mail: hello@leesign.dk
tlf: +45 9726 8500

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at brug af websitet accepterer du vores brug af cookies