Silkeborg Uldspinderi producerer produkter i uld – et unikt naturmateriale som har uanede af muligheder, da det varierer meget i udseende alt efter hvilket får det kommer fra. Dertil er der mange forskellige måder at behandle ulden på inden det bruges til at spinde
smukke og gedigne produkter.

Silkeborg Uldspinderi fik i 2018 et nyt messestands koncept, som skulle fremhæve den danske hygge omkring deres kvalitets produkter. Vi designede dette koncept ved at opbygge stemningen igennem valg af materialer. De skandinaviske materialer og farver blev yderligere fremhævet ved at opbygge standen med store fotos kombineret med et stilrent udtryk.

Nyt messekoncept

Silkeborg Uldspinderi deltager årligt på flere af de store interiør messer i Europa. Derfor har vi  udviklet deres koncept meget fleksibelt, så de kan genbruge så mange elementer som muligt. Ligesom vi har samarbejdet med dem om planlægning af deres messetour i forhold til standens transport, så de opnår den største besparelse.

For Silkeborg Uldspinderi klarer vi alt fra udvikling af konceptet, produktion, pakning, opsætning og håndtering af tomgods under messen. Og efter messen tager vi os af nedtagning og lagerhotel af deres stand indtil næste tour.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *