Blücher Metal

Blücher er en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål og har datterselskaber og salgskontorer over hele Europa, i Rusland, Mellemøsten, USA og Kina, hvorved vi hvert år udvikler projekter til disse lande.

Stilrent, kvalitet og produktorienteret kendetegner virksomheden, hvilket vi er meget fokuseret på, hver gang vi udvikler et projekt til dem.

 

Blücheres identitet

Blücher er kendetegnet af nøgleord som stil, kvalitet og produktfokus, hvilket vi er meget fokuseret på, hver gang vi udvikler et projekt til dem.

“Ofte kan en beslutning om en præsentation af et nyt produkt først tages i sidste øjeblik, og så er det en fordel, at vi altid hurtigt kan få lavet et nyt oplæg og tilretninger. Jeg giver med glæde LeeSign min bedste anbefaling, for det er nogle behagelige mennesker at arbejde sammen med.”

Søren Hansen
Marketing Consultant og messeansvarlig hos Blücher Metal A/S

Langvarigt samarbejde

Vi har skabt projekter for Blücher igennem mange år og har derfor været en del af Blüchers rejse og udvikling. Der er en stor genkendelsesværdi igennem alle deres tiltag, hvor den karakteristiske blå farve og rene linjer træder i kraft hver gang. For Blücher udvikler vi hvert år showrooms,

shop-in-shops, displays og messestande. Især deres messestande er vi meget involveret i, da

Blücher årligt deltager på ca. 30 messer, som vi designer, udvikler, producerer, opbygger og nedtager. Derudover har Blücher valgt at benytte vores lagerhotel, hvorved vi også står for opbevaring af deres messegods indtil det skal afsted igen.