PersondatapolitikLeeSign Creative Partner:

På baggrund af den nye forordning, der træder i kraft i dag, 25. maj 2018. Også kendt som GDPR. Har vi udarbejdet denne persondatapolitik.

Vi passer godt på dine oplysninger hos LeeSign, og i det følgende vil du kunne læse,

hvordan vi opbevarer og behandler dine oplysninger.

Du kan altid kontakte os på hello@leesign.dk,

hvis du vil have indsigt i, opdateret eller slettet dine data.

Såfremt du ikke ønsker at modtage mails med nyheder og lignende materialer fra os, eller ikke ønsker vi anvender jeres case fotos og navn som referencer i marketingmateriale, sociale medier, website, o.l. bedes du give os besked.

Cookies- og privatlivspolitik

www.leesign.dk bruger vi primært cookies til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet, såsom døde links og tilgængelighedsfejl. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies.

Sådan sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra www.leesign.dk kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser plugin.

Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på www.leesign.dk

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Fx om du har accepteret cookies eller ej.
  • Trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre hjemmesidens indhold og navigation. Vi bruger egne cookies og Google analytics. Der registreres anonyme informationer, som fx hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du ser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig. For eksempel bannerannoncering på andre websites. Her bruger vi Adform, Facebook og LinkedIn.
  • Vi bruger også tredjeparts services fra Google. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på leesign.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for LeeSign Creative Partner’s kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med, at du anmoder om at få tilsendt materiale og blive kontaktet herom.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a eller f.

Kontakt vedr. personoplysninger

Alle registrerede har ret til at få information om og gøre indsigelse mod behandlingen af sine personoplysninger. Hvis du mener, at www.leesign.dk behandler oplysninger, der er urigtige eller vildledende, eller at vores behandling er i strid med den gældende persondataretlige lovgivning, herunder Persondataforordningen, kan du anmode os om at få berigtiget, slettet eller blokeret disse oplysninger. Vi vil besvare en sådan anmodning, så hurtigt som det kan lade sig gøre.

Hvis du måtte være af den opfattelse, at der behandles oplysninger om dig i strid med persondataforordningens regler, har du mulighed for at indgive klage til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af: LeeSign Creative Partner og hostes hos UnoEuro.

Nyhedsbreve

Der udsendes løbende nyhedsbreve til kunder og andre, der har givet deres accept til at modtage dette. Websitet leesign.dk har en tilmeldingsfunktion på sitet og alle tilmeldte, har accepteret tilmeldingen via et link, de har modtaget efter at have udfyldt formularen.

Man kan nemt afmelde sig nyhedsbreve og hermed få slettet ens data.

Nyhedsbrevene udarbejdes i mailchimp.