Vi søger en lokal person, som kan hjælpe til på vores lager med pakke opgaver, læsning af lastbiler, køre ærinde kørsel og lave praktisk forfaldende arbejde.

Det vi forstiller os om dig

Du er hjælpsom og god til at samarbejde. Du kan lide praktiske arbejdsopgaver, har skruet hænder og hovedet godt på. Du kan være fleksibel, da der altid er deadlines der skal overholdes. Det er et krav, at du har truck certifikat og almindeligt kørekort.

Din ansøgning

Ansøgningen mailes til mette@leesign.dk
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 10/1/2020

Sådan vil dine arbejdsdage være

Du vil som udgangspunkt have en arbejdsdag på vores lager i Herning ved siden af vores tegnestuen og administration. Her vil du i samarbejde med dine kolleger på lageret have pakkeopgaver, hjælpe med oprydning, læsse samt tømme lastbiler. Derudover vil der indimellem være kørsels – og leveringsopgaver hos vores kunder, i messehaller, stormagasiner, o.l. lokationer.

Vil du vide mere?

Har du flere spørgsmål til stillingen, så kig endelig forbi eller ring på tlf. 60930016 Mette Stoltenborg.

Har du erfaring med projektledelse og har du lyst til at være med til at styre nogle af vores spændende messestands- og showroomprojekter i mål? Så er det måske dig, vi søger som projektleder til vores tegnestue i Herning.

Sådan vil dine arbejdsdage være

Du bliver tovholderen på alt hvad der vedrører netop dine projekter, lige fra koordinering med vores designere, til produktion, indkøb, kvalitetssikring, projektmøder med vores montører, mv. samt løbende dialog med vores kunder. Du vil udover projektledelse få arbejdsopgaver med tilbudsberegning.

Din ansøgning

Ansøgningsfrist er d. 10. januar 2020 og ansættelsen vil være hurtigst muligt herefter. Kortfattet ansøgning og CV mailes til mette@leesign.dk

Det vi forstiller os om dig

Det er vigtigt du er god til at kommunikere både internt og eksternt, er imødekommende, udadvendt og engageret i at samarbejde med både kolleger, leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Du har fokus på at skabe vellykkede projekter og resultater, og sker der noget uforudset, er du løsningsorienteret og skaber hurtigt et overblik og handler.

Du er erfaren, fleksibel, vant til at arbejde med deadlines og har et smittende engagement.

Du skal kunne begå dig på engelsk i skrift og tale. Og være indstillet på enkelte rejsedage i forbindelse med nogle projekter.

Vil du vide mere?

Stillingen er et barselsvikariat.

Har du spørgsmål til stillingen?

Er du meget velkommen til at ringe til Mette Stoltenborg på tlf. 60930016.