Det vi forstiller os om dig

Din baggrund er måske tømrer, snedker, en anden håndværksmæssig baggrund eller autodidakt handyman.
Vigtigst af alt; du er omhyggelig og stræber efter perfekt finish i dit arbejde. Du er socialt udadvendt og glæder dig over at aflevere projekterne til vores kunder i messehaller og stormagasiner rundt om i verden – primært Europa. Du tager stort ansvar for dine projekter lige fra produktion og pakning til monteringen.

Dig som holdspiller

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor alle brænder for godt design og lækre materialer – og hvor gode idéer gladeligt modtages, så vi sammen kan udvikle forretningen og skabe de messestande og shop-in-shops, der begejstrer de besøgende udover det sædvanlige.

Løn og ordning

Ansættelsen vil være fuldtids og timelønnet. Timeløn efter kvalifikationer.

Efter 3 mdr. vil du indtræde i vores pensions- og sundhedsordning.

Sådan vil dine arbejdsdage være

Du vil have dage på vores hovedkontor i Herning med pakning, men de fleste dage vil du være ude på projekter. På rejser honoreres du udover løn med skattefrie diæter og indlogeres på hotel eller i lejlighed. Stemningen og sammenholdet på rejserne er helt unik i vores branche – og gør at mange aldrig helt slipper branchen, når de først har været her.

Vores lavsæson er primært december, juni og juli, hvor der afholdes ferie og afspadseres. I øvrige måneder har vi travlt, hvilket også muliggør mange timers arbejde.

Vil du vide mere?

Har du flere spørgsmål til stillingen, så kig endelig forbi eller ring på tlf. 60930016 Mette Stoltenborg.

Din ansøgning

Ansøgningen mailes til mette@leesign.dk
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 15/10-2019