Vi søger en designer

Med stærkt koordinator gen. Der kan være med lige fra idé fasen, materialevalg, til udarbejdelse af 3D tegningerne, til projektstyringen, og som kan følge alle detaljerne helt til dørs inden projektet afleveres til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver

Er at designe messestande, shop-in-shops, showrooms og andre indretningsopgaver. Vi anvender tegneprogrammet Pytha og derfor er det en fordel, hvis du har kendskab til dette.

Når projektet sættes i produktion, er det også dig der udarbejder de tekniske produktionstegninger og projektstyrer alle detaljerne i mål. 

Din person

Du har god gejst, er idérig og imødekommende, så du kan samarbejde godt med både hele vores team men også med vores kunder og leverandører. Du er fleksibel, da der altid er deadlines der skal overholdes i vores branche. I travle perioder forventes det du kan arbejde de ekstra timer det kræves.

Arbejdet hos os

Du bliver en del af et dynamisk team, der alle brænder for godt design og lækre detaljer. Vores projekter er globale, og bygges i alle tænkelige byer lige fra Lillestrøm til Paris.

Vores hovedkontor er beliggende i Herning, hvor du vil få din dagligdag som en del af designteamet på tegnestuen. Der vil forekomme rejsedage til både inspirationsture og afleveringsopgaver.

Din baggrund

Du har erfaring fra et lignende job og en uddannelse indenfor design og arkitektur. Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Løn og ordning

Stillingen er et fuldtids barselsvikariat. Tiltrædelse start november. Løn efter kvalifikationer. Efter 3 mdr. ansættelse vil du indtræde i vores pensions- og sundhedsordning.

Ansøgning

Send en kortfattet ansøgning samt CV til Mette Stoltenborg: mette@leesign.dk

Og ring meget gerne hvis du har spørgsmål til jobbet på Mettes mobil tlf.: 60930016.

Ansøgningsfrist d. 15. sept.