Shop-in-shop

Hust&Claire

Hust&Claire

Børnetøjsmærket Hust&Claire er en del af modehuset Claire Group. Brandet fokuserer på særlig høj kvalitet hele vejen igennem processen i fremstillingen af deres tøj – og dermed også selvfølgelig for slutproduktet. De er særligt kendt for deres unikke uld- og bambuskvaliteter.

Vores opgaver har derfor altid været at levere messe- og shopløsninger, der matchede denne høje kvalitet og samtidig ramte plet hvad angår trend, legende rå materialer samt nordisk kvalitet og udtryk.

Shop-løsningerne er implementeret i stormagasiner i både Danmark og udlandet; bl.a. ILLUM KBH, Fisketorvet og Gardemone lufthavnen i Oslo. Messestande på de fleste kendte børnemodemesser; bl.a. CIFF Kids i København og Pitti Imagine i Firenze.

Om Hust&Claire

Claire Group har eksisteret siden 1975. Hovedkontoret er beliggende i Ikast; desuden har Claire Group kontorer i både Kina og Indien. Hust&Claire fokuserer på særlig høj kvalitet hele vejen igennem processen i fremstillingen af deres tøj. De er særligt kendt for deres unikke uld- og bambuskvaliteter.