Large messestandMedium messestand

NATURES Collection

NATURES Collection

For NATURES Collection har vi skabt et skarpt koncept, showroom løsninger og messestande i næsten alle tænkelige størrelser. NATURES Collection deltager på de fleste møbel- og interiørmesser i både Europa og USA.

Fra første stand, har der været en tydelig rød tråd igennem standene og deres brandidentitet. Opsigtsvækkende sorte tremmevægge, store print, plads til masser af smukke pels produkter. Der er forskellige miljøer, så de besøgende får forskellige oplevelser igennem hele standen.

- Lige fra de første design oplæg på vores stand til selve afviklingen af messerne har det været meget professionelle folk, vi har arbejdet sammen med. Alt fungerer ned til mindste detalje. Noget af det bedste ved samarbejdet er, at der altid er styr på sagerne. Som udstiller skal vi ikke tænke på noget som helst. Det er dejligt at vide, at der er tjek på logistikken, tingene er der til tiden – og der mangler aldrig noget. Jeg er meget glad for samarbejdet, og derfor har jeg allerede i stort omfang anbefalet LeeSign til andre",  fortæller indehaver Lasse Pedersen.

Opsigtsvækkende messestande
Standene opdateres hver sæson, så der altid er nye opsigtsvækkende elementer, som de nysgerrige besøgende må forbi at se. Lige fra instagramvenlige podiegrupper, til ginbarer og loungeområder. NATURES Collections messestande er klart blevet et must-visit for mange af de besøgende i interiørbranchen.

Desuden har vi designet flere løsninger til NATURES Collections showroom/kontorer og shop-in-shop løsninger.