Showroom

IDÉGÅRDEN Living

IDÉGÅRDEN Living

IDÉGÅRDEN Living har et af Danmarks bedste udvalg af klinker, fliser, gulve, armaturer, alt til badeværelset og matchende interiør. De fokuserer på at give deres kunder en god helhedsoplevelse, hvor de bliver inspireret, oplever høj kvalitet, service og ekspertise.

Samarbejde begge veje

Vi har igennem flere år samarbejdet med IDÉGÅRDEN Living, både til inspiration og med spændende løsninger til vores kunders og endda vores egne projekter. Nu blev det så vores tur til at vise IDÈGÅRDEN, hvad vi kunne gøre for dem.

De ønskede et oplæg på en udstillingsløsning til deres egen badeværelsesserie bestående af armaturer, sæbedispenser, toiletbørste, tandkrus, knager og håndklædestang.

Vores løsning

Vi udviklede et design i et trendsættende og enkelt materiale – sort rå MDF, hvilket har en rustik og på samme tid elegant overflade, hvilket gav et æstetisk udtryk.

For at inddele arealet og skabe større fokus på de enkelte produktserier, designede vi store vægge med udhæng til belysning. Til deres armaturer designede vi stilrene podier med sorte akryl skilte.