Large messestandMedium messestand

Egetæpper

Egetæpper

Samarbejdet med Egetæpper går mange år tilbag

Vi har bygget mange forskellige typer messestande for Ege Group i både Danmark og i udlandet. Både for deres brands Ege Carpets og Hammer Carpets.

Koncernen er en af de førende indenfor design og udvikling af unikke højkvalitets tæpper – og har skabt et stærkt anerkendt brand i hele verden.

 

Trends og nytænkning i fokus

Sjældent minder to Ege projekter om hinanden, da der altid søges at give de besøgende en unik oplevelse. Tæpperne fremvises hver gang på forskellige måder, hvor både vægge og andre elementer tages i brug for at inspirere.

Designsamarbejder

Flere kendte designere har samarbejdet med Ege; Mr. Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, David Andersen, Tom Dixon, m.fl.

Da Ege's designsamarbejde med Tom Dixon skulle lanceres på deres messestand på Stockholm Furniture Fair, skete det med en stand, der bød på oplevelser for alle sanser; bl.a. opsigtsvækkende røg som et effektelement ved præsentation af tæppekollektionen Smoke.

Høj prioritering af miljø og bæredygtighed
Ege Carpets har branchens mest avancerede teknologi, hvilket gør de kan imødekomme de højeste standarder indenfor bæredygtighed.

Med dette grønne tema i fokus, blev skabt en stand med naturelementer; bygget med planteloft og betonspartlede vægge.