Ledige stillinger

We’re hiring !

ERFAREN HÅNDVÆRKER / REJSEMONTØR

Et travlt efterår er lige om hjørnet! Vil du med på vores rejser til Frankfurt, Paris, Oslo, München — ja faktisk når vi omkring de fleste europæiske storbyer inden jul! Så har vi måske jobbet for dig.

Vi søger en erfaren montør med hænderne skruet rigtigt på, så projekter i alle størrelser og former kan løses. Dine primære arbejdsopgaver er opsætning- og nedtagning af messestande i Danmark og i udlandet.

Krav; Kørekort, kan begå sig på engelsk og har erfaring med opbygning af messestande, butikker, eller lignende.

Din hverdag vil være en blanding af pakning, produktion og andre praktiske opgaver på vores lager / hovedkontor i Herning kombineret med mange rejsedage, hvor messehallerne bliver din arbejdsplads. Projekterne vi skaber er for alle brancher og i alle størrelser. Så to dage er sjældent ens. Når du er ude, sørger vi selvfølgelig for du indlogeres på et hotel eller i en lejlighed imens.

Erfaring fra branchen er et krav, da du skal kunne arbejde selvstændigt fra starten. Selvfølgelig også ofte i team med vores øvrige montører.

Vi er en virksomhed med en uformel omgangstone og plads til grin i hverdagen. Du vil få dygtige fleksible kolleger, der altid er klar på at hjælpe og som trives med deadlines og spændende rejser og projekter.
Efter 3 mdr ansættelse vil du blive en del af vores pensions- og sundhedsordning.

Send kortfattet ansøgning og CV til mette@leesign.dk hurtigst muligt, da vi forventer at ansætte i løbet af september, – om muligt med første arbejdsdag d. 1. oktober 2017.
Har du spørgsmål til jobbet, så ring endelig. Mette Stoltenborg fanges direkte på tlf. 60930016.

DESIGNER / PROJEKTLEDER

For hver dag ønsker vi at dygtiggøre os og levere endnu bedre, flottere og anderledes projekter til vores kunder. Hvis du vil være en del af vores kreative tegnestue, så har vi nu jobbet til dig.

Vi søger en designer, der kan være med til at følge de designede projekter helt i mål.

Lige fra første streg, til det færdige præsentationsmateriale, udarbejdelse af pakkelister i samarbejde med montører, til bestillinger af varer, bookinger samt koordinering med vores håndværkere og produktion – og ofte også se og hjælpe med de sidste detaljer, når det færdige projekt bygges. I Danmark eller i udlandet.
I dag har vi to designere, og sammen med dem vil I være et stærkt bindeled mellem vores salgsafdeling og montører.

Det er et krav, at du kan være fleksibel, når det kræves, da vores branche altid arbejder med skarpe deadlines. Du vil fra dag 1 få ansvar for projekter, hvorfor erfaring også er et krav.

Du er en ferm tegner i et 3D program og anvender Adobes Creative Suite uden problemer. Som 3D program arbejder vi i Pytha. Kender du det, er det fedt. Kender du det ikke, vil du hurtigt blive oplært i Pytha af vores øvrige designteam.

Din sans for konceptudvikling og projektstyring er skarp. Engelsk forstår og taler du godt.

To dage er sjældent ens hos os, hvor vi laver projekter til alle brancher og i alle størrelser. Du kan se projekteksempler på leesign.dk under siden “cases”.

Vi er en virksomhed med en uformel omgangstone og plads til grin i hverdagen. Du vil få dygtige fleksible kolleger, der altid er klar på at hjælpe og som trives med deadlines og spændende rejser og projekter.
Efter 3 mdr.’s ansættelse vil du blive en del af vores pensions- og sundhedsordning.

Send kortfattet ansøgning og CV til mette@leesign.dk hurtigst muligt og senest d. 20. oktober. Vi forventer at ansætte i løbet af november, – om muligt med første arbejdsdag d. 1. december 2017.
Har du spørgsmål til jobbet, så ring endelig. Mette Stoltenborg fanges direkte på tlf. 60930016.