Danfloor A/S

Danfloor A/S er en del af den globale koncern Ulster Carpet Group. Den internationale tæppeproducent har base i Midtjylland og en del af grundfilosofierne er innovation, kvalitet, sikkerhed og service.

I mange år har Danfloor anvendt messemediet som en platform for at udvikle samarbejdet med deres eksisterende kunder, positionere sig som det stærke og seriøse brand de er i branchen samt for komme i kontakt med nye emner.

LeeSign startede dialogen med Danfloor omkring deres nye messestand i sommeren 2014. I løbet af efteråret startede LeeSigns design team udfra Danfloors grundige briefingen på udarbejdelse af et nyt og fremtidssikret messedesign til Danfloor. Efter godkendelsen af 3D oplægget og materialerne, startede LeeSign produktionen og klargøringen af standen, som blev opbygget for første gang på Domotex messen i Hannover januar 2015.

 

”Efter nogle års pause besluttede vi igen at deltage på Domotex i Hannover her i januar i år. I den forbindelse kontaktede jeg LeeSign for at få designet en ny stand for Danfloor A/S. Jeg kendte godt LeeSign i forvejen – dels har jeg tidligere købt skiltematerialer hos dem, dels har de udviklet messestande for andre i branchen, så jeg syntes det var nærliggende at benytte dem. 

Det har været en rigtig god oplevelse! Samarbejdet er gået rigtig godt, og Mette og Pia forstod fra starten både vores briefing og hvad vi søgte. Allerede det første oplæg de kom med, sagde vi ”whauu” til! Det ramte perfekt vores tankegang, og de havde lavet et rigtig flot kreativt stykke arbejde. Jeg har oplevet samarbejdet som værende gnidningsløst hele vejen igennem, og hvis der har opstået spørgsmål undervej, er de løbende blevet clearet af. Samarbejdet har været topprofessionelt hele vejen igennem, og nu står vores messestand trygt på lageret hos LeeSign indtil næste gang, vi skal på messe.”

 

Jesper Jensen
Managing Director, Danfloor A/S