BLÜCHER Metal A/S

BLÜCHER Metal A/S er en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål, – til alle formål lige fra badeværelser over store industrielle byggerier til luksuriøse krydstogtskibe. Derfor deltager de også hvert år på mange forskellige messer, for at nå den store kundegruppe de har og hele tiden udvikler. Det har også betydet, at vi igennem tiden har lavet messeprojekter for BLÜCHER Metal A/S i det meste af verden.

BLÜCHER Metal A/S har datterselskaber og salgskontorer over hele Europa, i Rusland, Mellemøsten og Indien. Deres hovedkontor med produktion, produktudvikling, lager og administration ligger i Vildbjerg i Vestjylland.

 

”Vi har samarbejdet med LeeSign i næsten 20 år, og det er vi glade for. For mange år siden deltog vi kun på HI-messen i Herning, men i dag er vi en stor forretning, og vi deltager på mindst 10 betydende messer om året, hvor LeeSign designer og opbygger vores stande.

Jeg oplever, at vores samarbejde med LeeSign går nemt og smertefrit. Vi har en rigtig god kemi, og vi lægger stor vægt på, at pris og kvalitet er i orden. For os betyder det også noget, at det er en lokal leverandør, vi arbejder sammen med. Ofte kan en beslutning om en præsentation af et nyt produkt først tages i sidste øjeblik, og så er det en fordel, at vi hurtigt kan mødes og se et oplæg. Jeg giver med glæde LeeSign min bedste anbefaling.”

Søren Hansen
Marketingkonsulent
Messeansvarlig hos BLÜCHER Metal A/S