Referencer

Vi opbygger mange stande hver måned, så vi når desværre ikke altid at få taget billeder og lavet en case. Gennem årene har vi lavet kreative løsninger for mange virksomheder og en del af dem har vi samlet i en referenceoversigt. Se oversigten her.
Følg os på Instagram @LeeSignDK, hvor du kan følge med i vores proces både før, imens og efter en messestand bygges.


AJ Produkter

AJ produkter sælger overraskende meget til kontor, lager og værksted, hvilket de selvfølgelig gerne ville vise på deres nye messestand, som vi designede og opbyggede på HI messen 2015.

Læs mere her.


BMG Agro

BMG Agro har i de sidste par år fået skabt ny visuel identitet på alle fronter. Deres messestand skulle selvfølgelig passe til deres nye udtryk, hvilket vores designteam fik løst, så BMG Agro kunne præsentere deres nye stand på Agromek 2014.

Læs mere her.

Case oversigt BMG

Bentzon Carpets

Siden 2010 har LeeSign designet og opbygget Bentzon Carpets messestand på Domotex i Hannover.
I 2017 byggede vi også deres stand på Euroshop, verdens førende messe for leverandører til retail- og udstillingsbranchen.
I denne case kan du se et udpluk af standene.

Læs mere her.


BLÜCHER Metal A/S

LeeSign opbygger messestande for BLÜCHER Metal A/S flere steder i verden hvert år. Vi laver mange special designede podier til deres produkter og på flere af deres stande anvendes virkemidler som skærme og vand. I 2016 udviklede vi deres stande med vores nye opbygnings system.

Læs mere her.


Danfloor A/S

For den internationale tæppeproducent Danfloor A/S har LeeSign designet og produceret deres messestand på Domotex de seneste par år. I denne case kan du se et udpluk af deres stand.
Læs mere her.


Darø

LeeSign laver messestande for Darø Belysning. I denne case oplever I billeder fra Light+Building messen.

Læs mere her.


DMS

I 2015 opbyggede LeeSign for første gang messestand for DMS på Nor Shipping i Oslo og i 2016 på SMM i Hamburg. Se billeder fra standene i denne case.

Læs mere her.


Egetæpper

Egetæpper deltager årligt på flere forskellige messer med forskellige standstørrelser. Hver gang tager det udgangspunkt i tidens kollektion, hvilket LeeSign, i samarbejde med Ege, har designet rammerne for siden 2015. I denne case ses et udpluk af de seneste stande som vi har bygget.

Læs mere her.


EUROPART

På Transport messen i 2015 opbyggede LeeSign en stor stand for Europart. Her igen i 2017, ved at skabe en ny stand for Europart til transportmessen i Herning.

Læs mere her.


Forbo

Forbo er en førende producent af gulvbelægninger, byggelim samt driv- og lettransportteknik. Se i denne case et udpluk af deres stand på Building Green.

Læs mere her


FCM Ulveshoppen

For FCM skulle vi indrette deres ulveshop i Herning til en mere indbydende fodbold shop.


Haemotronic & Melitek

Vores italienske kunde Haemotronic deltager hvert år på flere internationale medical messer. På CPHI deltager de hvert år sammen med Melitek. Bliv inspireret og se hvordan deres stande ser ud i casen.

Læs mere her.


Hust & Claire

Siden 2014 har vi designet, udviklet og bygget et shop-in-shop koncept for Hust & Claire til flere Tinderbox butikker i Danmark.
Hvis du ikke allerede har set dem i butikkerne, så se denne case.

Læs mere her.


HF Christiansen

HF Christiansens nye messekoncept blev introduceret på EuroBike i Friedrichshafen august 2015. I casen kan du se både 3D illustrationer og fotos fra casen.

Læs mere her. 


Ideal-line

I 2017 designede og byggede LeeSign for første gang Ideal-Lines nye messestand på Scandinavian Coating i København. I casen kan du se både 3D illustrationer og fotos fra denne messe.

Læs mere her. 


JBH

I 2017 opbyggede LeeSign for første gang JBH’s stand på Værktøjsmaskiner messen i Odense. Se hvordan det blev i denne case.

Læs mere her. 


MP Denmark

MP Denmark laver moderigtige designerstrømper til børn og deres mødre. Hvert år deltager de på flere messer og i 2016 åbnede de også deres første shop-in-shop i nogle af de populære Tinderbox butikker. Se i denne case hvad vi har designet og bygget for dem.

Læs mere her. 


Nimbus

Nimbus Nordic er kendt for deres udendørs kvalitetstøj. I forbindelse med fremtidige messe skulle Nimbus have en stand som præsenterede deres mærke med tilsvarende solide kvalitet som deres tøj. I 2016 byggede LeeSign deres nye messekoncept første gang. Se hvordan det ser ud i denne case.

Læs mere her


Natures Collection

Vi har designet og opbygget stande for Natures Collection igennem flere sæsoner. Deres stande er løbende blevet suppleret med nyt inventar, nye detaljer og print – og fornyelsen fortsætter. Se bl.a. et udpluk af standene fra den seneste sæson i 2017.

Læs mere her.


Oh! by Kopenhagen Fur

Oh! by Kopenhagen Fur deltager hvert år på CIFF modemessen både sommer og vinter. Deres stande designes efter sæsonens kollektion og trend, hvillket hver gang skaber stor opmærksomhed både i hallen og på de sociale medier.

Læs mere her.


Vestfrost Solutions

Brau i Nürnberg og Medica i Düsseldorf; – I 2014 faldt to af Vestfrost Solutions’ messer samtidig. Deres fleksible messestand fik vi derfor tilpasset og udvidet, så de fik to messestande.

Læs mere her.


Wieland

Wieland ønskede en stand i den opsigtsvækkende logo grønne farve. Standen opbyggede vi første gang på El&Teknik messen i 2014.

Læs mere her.